Τα νέα των μελών μας

Philoxenia Hotel: Green key 2020

undefined

Βασικός παράγοντας επιτυχίας του Philoxenia Hotel είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, σεβόμενη πλήρως το φυσικό περιβάλλον.

Το δίπτυχο αυτό αποτελεί τον πυρήνα της περιβαλλοντικής πολιτικής της εταιρείας και το βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού. Από την αρχή του 2014 άρχισε να εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και τον Αύγουστο του 2014 πιστοποιήθηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 14001: 2004, το οποίο βασίζεται στη μεθοδολογία «σχεδιασμός – εφαρμογή – έλεγχος – βελτίωση».

undefined

 

Μια σημαντική πτυχή της περιβαλλοντικής πολιτικής του ξενοδοχείου είναι οι δράσεις διαχωρισμού και ανακύκλωσης απορριμμάτων (πλαστικό, μέταλλο, χαρτί, μπαταρίες), καθώς και η επαναχρησιμοποίηση μαγειρικού λαδιού, ενώ η εταιρεία εξασφαλίζει ότι η προμήθεια προμηθειών και προϊόντων καθαρισμού είναι ειδική και φιλική προς το περιβάλλον.

Τέλος, το Philoxenia Hotel επιδιώκει να προωθήσει την φιλοπεριβαλλοντική κουλτούρα και να ενθαρρύνει τους πελάτες του να συμμετάσχουν σε μια σημαντική προσπάθεια για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης.

Επιστέγασμα όλων αυτών των δράσεων μας είναι η πιστοποίησή μας με το οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες το Green Key.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο