Τα νέα των μελών μας

Philoxenia Bungalows: Thomas Cook Group “Proven Quality” Seal

 

undefined

 

Η Thomas Cook Group μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τουριστικό κλάδο απονέμει βραβεία ποιότητας στα ξενοδοχεία που έχουν απόδοση πάνω από το μέσο όρο και είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κατηγορία τους για έναν συγκεκριμένο προορισμό.

Οι αξιολογήσεις βασίζονται σε πολύ σαφή κριτήρια με ιδιαίτερη έμφαση στις απόψεις των πελατών σχετικά με τις υπηρεσίες, τη φιλοξενία, την καθαριότητα και την σχέση ποιότητας-τιμής.

Το Philoxenia Bungalows έχει λάβει, και λαμβάνει ακόμα, εξαιρετικά σχόλια από τους πελάτες του, με χαμηλό δείκτη παραπόνων και άνω του μέσου όσου διαδικτυακή φήμη.

“You are amongst those hotels in our portfolio which, in co-operation with us, have worked hard to provide our common customers with the best service and quality.”

undefined

Ως ανταμοιβή σε όλα αυτά το Philoxenia Bungalows βραβεύθηκε με την σφραγίδα ποιότητας “Proven Quality” της Thomas Cook Group για το καλοκαίρι του 2015.

Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα του Philoxenia Bungalows για την συνεχή προσπάθεια και ευχαριστούμε θερμά την Thomas Cook για αυτή την διάκριση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο