Τα νέα των μελών μας

P.C. Podimatas S.A.: Ξεκίνησε δυναμικά για την PODIMATAS GROUP η νέα χρονιά: Εκδήλωση Υπογραφής Αγωγού EastMed στο Ζάππειο Μέγαρο

undefined

 

 

Η PODIMATAS GROUP διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την επίσημη τελετή για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας του ενεργειακού αγωγού EastMed, στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου. 

Η P.C. PODIMATAS S.A. επιμελήθηκε τη συνολική παραγωγή της επίσημης τελετής.  

undefinedundefined

Η P.C. PODIMATAS S.A. εγκατέστησε οπτικοακουστικά συστήματα υψηλών προδιαγραφών για τις ανάγκες της συνέντευξης τύπου, ενώ ο υπέροχος φωτισμός που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ειδικά για την περίσταση,«ζωντάνεψε» το χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι αρχηγοί των τριών κρατών, αλλά και οι υπουργοί ενέργειας.  

undefined

Τη διακόσμηση των αιθουσών ανέλαβε η PPDA και την τελετή «έντυσε» μουσικά η εξαιρετική ομάδα της UPBEAT

PODIMATAS GROUP, υπερήφανο μέλος της Congress Rental Network & AV Alliance

Δείτε εδώ το Video της Εκδήλωσης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο