Τα νέα των μελών μας

P.C. Podimatas Audiovisual S.A: Παραγωγή Mapping στην Ελευσίνα

 undefined

 

Η εταιρία P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. μετά από request ξένου πελάτη της, προχώρησε στην πολύ εντυπωσιακή παραγωγή 3D Mapping Projection που έγινε στο Παλαιο Ελαιουργείο Ελευσίνας στις 27/5.

Το θέμα της προβολής ήταν το Σίδερο και η Φωτιά με πρωταγωνιστές αρχαίους θεούς μεταξύ άλλων και ο Ήφαιστος, κατά την διάρκεια της οποίας το σκηνικό αλλάζει θεαματικά και εντυπωσιάζει το κοινό με μαγικό τρόπο, μαζί με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

undefined

Η digital παραγωγή του βίντεο έγινε στο studio της εταιρίας P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A., ειδικά βάσει της επιφανειας που θα γινόταν η προβολή και με το συγκεκριμένο θέμα.

Για να δείτε όλο το βίντεο, επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/PC-PODIMATAS-AUDIOVISUAL-SA-59639430861/ ή στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=fL2n-uyy_tQ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο