Τα νέα των μελών μας

P.C. Podimatas Audiovisual S.A.: Η P.C. Podimatas Audiovisual S.A. στην Ροδο

 undefined

 

Η P.CPodimatas Audiovisual S.A. σε συνεργασία με τις εταιρίες SassyEvents, Upjetκαι Vista Events, ανέλαβε την παραγωγή του ετήσιου εταιρικού event της εταιρίας Herbalife Ρωσίας στις 10-14 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Akti Imperial Deluxe Spa, Resort and Convention Center στην Ρόδο.

undefined

Εκτός από τα meetings που συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας στις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, οι 1700 σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε διάφορα σημεία του νησιού και να συμμετάσχουν σε Gala Dinners και Parties που διοργανώθηκαν τα 4 βράδια διαμονής τους στο νησί στο Κάστρο της Παλιάς πόλης, στις Πηγές της Καλλιθέας, στην Νομαρχία Ρόδου καθώς και στην πισίνα του Ξενοδοχείου.

undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο event χρησιμοποιήθηκαν 120 μ2 LED Wall, 6 projectors 20K & 30 Kansi, 60 κινούμενες κεφαλές από φώτα και 3 συστήματα ήχου Array.

 undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο