Τα νέα των μελών μας

P.C Podimatas Audiovisual: Ε-Platform 365

undefined

 

Στις 19 – 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το Corporate Event της εταιρίας Ε-Platform 365 στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi.

To κυρίως Conference πραγματοποιήθηκε στο Cosmos Ballroom με 600 συμμετέχοντες, 3 μεταφραστικές καμπίνες με τους διερμηνείς τους, σκηνικό και Wide Screen projection με Εncore και Barco Video Projectors των 32Κ & 20Κ ansilumen.

Στην αίθουσα εγκαταστάθηκε έξτρα φωτιστικός και ηχητικός εξοπλισμός ο οποίος τοποθετήθηκε σε ταράτσα για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα μέσα στο χώρο. 

Επιπλέον, τα δυο Gala Dinners που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του όλου Event εντυπωσίασαν τους καλεσμένους. Ειδικά στο outdoor Gala Dinner στην Veghera, το δείπνο συνδυάστηκε άψογα με ειδικούς φωτισμούς, stage και με πρόγραμμα entertainment από κουαρτέτο εγχόρδων, άλλους καλλιτέχνες και DJ.

Μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών σε εικόνα, ήχο, Η/Υ, μεταφραστικά συστήματα και υπεύθυνοι του κατασκευαστικού τομέα της εταιρίας μας υποστήριξαν αποτελεσματικά την παραπάνω εκδήλωση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο