Τα νέα των μελών μας

P.C. Podimatas Audiovisual: Athens Flying Week

 undefined

 

Η διεθνής αεροπορική γιορτή της Αθήνας, η Athens Flying Week (AFW), ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους της για την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου του 2016. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την 12η Σεπ 2016 με το 5ο κατά σειρά Θεματικό Αεροπορικό Συνέδριο “AFW Aviation Development Conference”, θα συνεχισθούν με το καθιερωμένο AFW Faliro Pre Airshow την 15η Σεπ και θα κορυφωθούν κατά το  Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπ στο Τατόι με το AFWTatoi International Airshow 2016.

Η Athens Flying Week 2015, που διεξήχθη για τέταρτη συνεχή χρονιά, ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις της την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης του Τατοΐου με το ‘’AFW International Air-show 2015’’.

Είχε προηγηθεί το πλήρες Preair-show στον Φλοίσβο και η διενέργεια του 4ου  Θεματικού Αεροπορικού Συνεδρίου “AFW Aviation Development Conference’’, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με ιδιαίτερη επιτυχία.

undefined

Περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα που πρόσφεραν κορυφαίοι πιλότοι από όλο τον κόσμο, πετώντας στον αττικό ουρανό του Φαλήρου και του Τατοΐου με τα πιο σύγχρονα μέσα, επιδεικνύοντας τα αεροσκάφη και τις ικανότητές τους.

Εκπρόσωποι ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αιχμαλώτισαν με την γραφίδα αλλά και τον φωτογραφικό φακό τους τις μοναδικές στιγμές από τις εναέριες χορογραφίες των διεθνών καλεσμένων μας αεροπόρων και τις μετέφεραν με τέχνη στους αναγνώστες και θεατές τους σε όλο τον κόσμο.

undefined

Η Athens Flying Week μετά και τη 4η ενθουσιώδη υποδοχή που είχε από το κοινό, καθιερώνεται οριστικά ως η πλέον αγαπημένη μεγάλη διοργάνωση αεροπορικού χαρακτήρα της περιοχής μας και επίσημη ετήσια πλατφόρμα συνάντησης για τους φίλους του αεροπλάνου.

Δείτε εδώ το Athens Flying Week 2015 Official Video:

YouTube: AFW 2015 Official Video

Vimeo: AFW 2015 OfficialVideo

undefined

Η  πυρετώδης προετοιμασία για την διοργάνωση του Athens Flying Week 2016 έχει ήδη αρχίσει. Πιστοί στην αρχή για παρουσίαση ενός θεάματος καλύτερου από το προηγούμενο η Οργανωτική Επιτροπή της AFW σκοπεύει, για το 2016, να προσφέρει στους φίλους της ένα πρόγραμμα αντάξιο των προσδοκιών τους, που δεν θα έχει προηγούμενο. 

Όλοι οι φίλοι της Athens Flying Week 2016 είναι από σήμερα, προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία. Το ταξίδι της AFW. Εκεί όπου τα όνειρα ζωντανεύουν και οι νόμοι της φυσικής καταργούνται!

Για φωτογραφικό και video υλικό της διοργάνωσης του 2015 αλλά και για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επόμενη, του 2016, στην ιστοσελίδα www.athensflyingweek.gr αλλά και στο FaceBook .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο