Τα νέα των μελών μας

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ KARAVAKI: «Κανένα παιδί χωρίς διακοπές!», μια σπουδαία δράση κοινωνικής ευαισθησίας

 undefined

 

 

Το ανανεωμένο KARAVAKI της Παπουτσάνης, ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα brands, με περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις του με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» και προσφέρει διακοπές σε 20 ευάλωτες οικογένειες φέτος το καλοκαίρι. 

Με κοινωνική ευαισθησία και κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς διακοπές!», η Παπουτσάνης, βάζει για μια ακόμη φορά, στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Με κάθε αγορά προϊόντος ΚARAVAKI από τη νέα σειρά αφρόλουτρων, σαμπουάν και κρεμοσάπουνων, συμβάλλετε κι εσείς ώστε 20 οικογένειες με παιδιά να μη στερηθούν πολύτιμες καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. 

undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της νέας ολοκληρωμένης σειράς προσωπικής φροντίδας KARAVAKI περιέχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών της ελληνικής φύσης και διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καθώς και σε καινοτόμα ανταλλακτικά σακουλάκια με 70% λιγότερο πλαστικό, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. 

Στήριξε και εσύ την προσπάθειά μας να προσφέρουμε καλοκαιρινές διακοπές σε 20 οικογένειες συνανθρώπων μας! 

undefined

Παπουτσάνης KARAVAKIΦροντίδα παντοτινή 

Προτεινόμενα tagskaravaki, sustainability, diakopes, personalcare, crueltyfreeproducts, Παπουτσάνης, περιποίηση σώματος, σουπερμάρκετ 

Σχετικά με την εταιρία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες. 

Οι μετοχές της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: PAP). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.papoutsanis.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο