Τα νέα των μελών μας

Papoutsanis: Νέα Αντισηπτικά και Απολυμαντικά προϊόντα Παπουτσάνης για κάθε ανάγκη!

undefined

 

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε καθώς και η τρέχουσα, αποτελούν ίσως, την πιο δύσκολη περίοδο που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η σύγχρονη επιχειρηματική κοινότητα, με επίκεντρο τον κλάδο του Τουρισμού -αλλά και η ανθρωπότητα ως σύνολο.

Η Παπουτσάνης, αποτελώντας έναν από τους διαχρονικούς συμμάχους των επαγγελματιών του Τουρισμού, παραμένει αρωγός στην επόμενη ημέρα, μέσα από προτάσεις και ενέργειες που συμβάλλουν στην ασφαλή επανεκκίνηση και την ανάκαμψη της τουριστικής δραστηριότητας. Έτσι έρχεται φέτος να προσθέσει στη Νο 1 σειρά αντισηπτικών προϊόντων Natura Papoutsanis δύο νέα απολυμαντικά προϊόντα Naturafor All κατάλληλα για τα χέρια και για όλα όσα αυτά αγγίζουν.

undefined 

Με 80% v/v περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα Natura Papoutsanis παράγονται στο εργοστάσιο της Παπουτσάνης στη Ριτσώνα Ευβοίας και εξουδετερώνουν το 99,9% των ιών & βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου και του CORONAVIRUS.

Βρείτε τα στο eshop της Papoutsanis σε προνομιακές τιμές και σε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών και μεγεθών για κάθε ανάγκη, μαζί με ένα χαρτοφυλάκιο ξενοδοχειακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, που συνεχώς εξελίσσεται με έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

 

 

 undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο