Τα νέα των μελών μας

Panavdert: H Panadvert αναλαμβάνει την Online διαφήμιση της Travel Plan

undefined

Panadvert, η βραβευμένη Ελληνική εταιρία Online Marketing που πρόσφατα ανακηρύχτηκε σε Premier Partner από την Google, με εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο, ανέλαβε την online προβολή και διαφήμιση του κορυφαίου ελληνικού ταξιδιωτικού οργανισμού, TravelPlan.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η Panadvert αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ανάπτυξης και υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών στις δημοφιλέστερες online πλατφόρμες, όπως Google AdwordsYoutube, Yahoo, Facebook, κλπ με στόχο την περαιτέρω εδραίωση του Brand και την αύξηση των online κρατήσεων.

Η Travel Plan παρέχει εδώ και 35 χρόνια ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες προσφέροντας αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες και ταξιδιωτικά πακέτα για όλο τον κόσμο.

Ο  κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της Panadvert δήλωσε σχετικά με την συνεργασία. “Είναι μεγάλη μας τιμή και παράλληλα μεγάλη μας ευθύνη να αναλάβουμε τη Online προβολή ενός ομίλου με μεγάλη  ιστορία και τεράστια συμβολή στον Ελληνικό τουρισμό. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης που θα φέρει τις δύο εταιρίες ωφελημένες στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον του Internet.”

Ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Travel Plan ανέφερε ότι «το Internet αποτελεί ζωτικό χώρο για τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση. Μέσα από ένα εκτενές πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και επενδύσεων κάνουμε το δίκτυο μας κάθε μέρα πιο δυνατό και αναβαθμίζουμε της υπηρεσίες μας με στόχο η Travel Plan να αποτελεί την πρώτη επιλογή στον σύγχρονο ταξιδιώτη. Η συνεργασία μας με την Panadvert σηματοδοτεί τη νέα Online εποχή στην οποία είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο