Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Συμφωνία με τον Όμιλο Louis

undefined

 

H Panadvert, η βραβευμένη Ελληνική εταιρία Online Marketing με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό κλάδο, ανέλαβε την online προβολή του ξενοδοχειακού ομίλου Louis Hotels με έδρα την Κύπρο και την Ελλάδα. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνολική online διαφημιστική προβολή των 19 ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στα πλαίσια της συνεργασίας η Panadvert αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ανάπτυξης και υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών στις δημοφιλέστερες online πλατφόρμες, όπως Google Adwords, Yandex, METAI/O κλπ με στόχο την περαιτέρω εδραίωση του Brand παγκοσμίως και την αύξηση των απευθείας online κρατήσεων.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της Panadvert δήλωσε σχετικά με την συνεργασία. “Είναι μεγάλη μας τιμή και παράλληλα μεγάλη μας ευθύνη να αναλάβουμε τη Online προβολή ενός ομίλου με μεγάλη ιστορία και τεράστια συμβολή στον Κυπριακό και Ελληνικό τουρισμό. Διακρίναμε από τις πρώτες ημέρες των διαπραγματεύσεων έναν βαθύ επαγγελματισμό και σαφές όραμα που διέπει τη διοίκηση του ομίλου Louis. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης που θα φέρει τις δύο εταιρίες ωφελημένες στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον του Internet.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο