Τα νέα των μελών μας

PANADVERT: Νέα Συνεργασία με Cyprus Airways και Hermes Airports

 

undefined

 

Η PANADVERT αναλαμβάνει τη νέα καμπάνια προώθησης της Cyprus Airways και της Hermes Airports στο εξωτερικό 

Περισσότερες Πληροφορίες
Η PANADVERT, ελληνική εταιρεία με πολυετή παρουσία στην Κυπριακή αγορά, ανακοινώνει μια νέα συνεργασία. Πρόκειται για μία σύμπραξη μεταξύ της αεροπορική εταιρείας Cyprus Airways και της Hermes Airports. Το πρότζεκτ αφορά τον σχεδιασμό και πραγματοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση πτήσεων από Μόσχα, Πράγα και Λίβανο προς τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου. Στόχος της συνεργασίας, η ανάδειξη της Κύπρου ως διεθνής προορισμός!

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας, Κο Γιαννάτο: “Αυτή η νέα συνεργασία αποτελεί σημείο ορόσημο για την παρουσία της PANADVERT στον τουριστικό κλάδο της Κύπρου, και όχι μόνο.” 

undefined 

Λίγα λόγια για την PANADVERT
Ένα πολυβραβευμένο media agency που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης και μάρκετινγκ, με εξειδίκευση στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο. Το πελατολόγιο της επιχείρησης καλύπτει ευρεία γκάμα, με συνεργασίες από τον χώρο των νέων τεχνολογιών, του ηλεκτρονικού εμπορίου (Ecommerce) και των ψηφιακών πλατφορμών. Με δραστηριότητα που επεκτείνεται σε διεθνές επίπεδο, η PANADVERT στηρίζει επιχειρήσεις να αυξήσουν τα κέρδη τους και να ενισχύσουν την ψηφιακή τους παρουσία μέσα από υπηρεσίες που βασίζονται σε δεδομένα και στρατηγική.  

Στοιχεία Εταιρείας
Emailgreece@panadvert.com
Website: www.panadvert.com

Δ/νση: Σολωμού 5, Τ.Κ.: 14561, Κηφισιά, Αθήνα – Ελλάδα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (+30) 2108015948

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο