Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Meta search advertising από την PANADVERT

H Panadvert.com σε συνεργασία με την WIHP και την μηχανή κρατήσεων WebHotelier ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας Meta Search Advertising, META I/O σε Ελλάδα και Κύπρο για Direct κρατήσεις στην μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου.

Μέσα αυτής της υπηρεσίας τα ξενοδοχεία θα δέχονται  απευθείας κρατήσεις από τα διάφορα MEΤΑ Search Sites όπως είναι το Tripadvisor, Trivago, Kayak, Goolge HPA, Wego, Hotelscombined κ.α.

 

Για το Tripadvisor μέσω της υπηρεσίας META I/O το ξενοδοχείο δεν θα απαιτείται να έχει Business Listing κάτι το οποίο δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα κόστους ειδικά στα μεγάλα ξενοδοχεία.

Σημαντική είναι επίσης για τους ξενοδόχους η δυνατότητα διαφήμισης μέσω του Google Hotel Ads (HPA) όπου το ξενοδοχείο θα δέχεται απευθείας κρατήσεις από τα Google Hotel Finder, Google Maps και Google+. 

Η υπηρεσία λειτουργεί ήδη σε περίπου 1,500 ξενοδοχεία σε Γαλλία, ΗΠΑ και Ισπανία με το μέσο ROI να ξεπερνάει το Χ15.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος CEO της Panadvert δήλωσε: “Με την προσθήκη αυτών των εργαλείων δίνουμε την δυνατότητα στους ξενοδόχους να φέρουν περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα τους και κρατήσεις που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικό προνόμιο των  OTAs”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο