Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Η Panadvert Έγινε Premier Google Partner

undefined

Την περασμένη εβδομάδα η Google ανακοίνωσε την αναβάθμιση του προγράμματος με την παρουσίαση του νέου σήματος Premier Google Partner. Πρόκειται για σήμα που δίνεται σε ένα περιορισμένο αριθμό εταιριών που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της Google. Η Panadvert είναι από τις ελάχιστες που πέτυχαν να αναγνωριστούν και στις 5 κατηγορίες εξειδίκευσης:

Διαφημίσεις αναζήτησης (Search advertising)

Διαφημίσεις για κινητά (Mobileadvertising)

Διαφημίσεις βίντεο (Video advertising)

Διαφημίσεις προβολής (Display advertising)

Διαφημίσεις αγορών (Google Analytics IQ)

Το Πρόγραμμα της Google ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με επαγγελματίες και εταιρίες στο διαδίκτυο. Το σήμα Premier Google Partner δείχνει ότι η επιχείρηση που το φέρει έχει την μέγιστη επάρκεια, τις γνώσεις και την ενημέρωση ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο διαδίκτυο για κορυφαίους πελάτες.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί αφενός μια αναγνώριση για την πολυετή εμπειρία της Panadvert στη διαδικτυακή διαφήμιση, αφετέρου της δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες της.

Η Panadvert διατηρεί πελατολόγιο σε Αμερική, Αγγλία, Τουρκία, Βουλγαρία και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες

www.panadvert.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο