Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Η Panadvert αποσπά το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2015

undefined

Η Panadvert απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην Τελετή απονομής των Tourism Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Συγκεκριμένα, κατέκτησε το χρυσό βραβείο (Gold) στην κατηγορία Branding, Public Relations & People Strategy σχετικά με την Διαφημιστική καμπάνια μέσω Google Adwords. Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από γνωστές προσωπικότητες, ακαδημαϊκούς διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners και φημισμένους συμβούλους επιχειρήσεων.

«Οι κορυφαίες πρακτικές online διαφήμισης μέσω της πλατφόρμα Google Adwords που εφαρμόζει η Panadvert στον ξενοδοχειακό όμιλο Louis Hotels συμβάλλουν στη διεθνή ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού» σύμφωνα με την κριτική επιτροπή.

H Panadvert κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά χρυσό βραβείο στα βραβεία-θεσμό που διοργανώνει το περιοδικό Hotel & Restaurant της Boussias Communications. Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού τουρισμού και η βράβευση αφορά πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.

Το χρυσό βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Panadvert κ.Γιάννης Γιαννάτος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο οποίος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Ευχαριστούμε τη Louis Hotels που μας εμπιστεύτηκε την διαφημιστική της καμπάνια. Ευχαριστούμε επίσης τους υπόλοιπους πελάτες μας που σε πέντε χρόνια έκαναν την Panadvert μια από της σημαντικότερες εταιρίες στην προώθηση μεγάλων ξενοδοχείων, με ένα μεγάλο μέρος του πελατολογίου να είναι εκτός Ελλάδος.»

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο