Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Χορηγία του Ixian Grand προς σπουδαστές φωτογραφίας με την πρωτοβουλία της Panadvert

undefined

Μια καινοτόμα εκπαιδευτική χορηγία με σκοπό την τουριστική προβολή της Ρόδου και του ξενοδοχείου “The Ixian Grand & Ixian All Suites” πρότεινε και υλοποίησε η Online διαφημιστική εταιρία Panadvert σε συνεργασία με τη σχολή φωτογραφίας Leica Academy.

Στόχος της χορηγίας ήταν οι σπουδαστές να φωτογραφίσουν τις ομορφιές της Ρόδου όπως και την καθημερινή δραστηριότητα μέσα στο ξενοδοχείο, ώστε ολόκληρο το υλικό να παραμείνει στη διάθεση του ξενοδοχείου προς κάθε χρήση, κυρίως για social media. Το υλικό που παράχθηκε ήταν πλούσιο και ιδιαίτερα ποιοτικό, με πάνω από 80.000 φωτογραφίες, εκ των οποίων οι 1000 περίπου ήταν άριστης τεχνικής και εικαστικής αξίας. Επιπλέον καταγράφηκε οπτικό υλικό Video περίπου 15 ωρών με τις αμέτρητες ομορφιές του σμαραγδένιου νησιού. Κατά τη διάρκεια της διαμονής οι σπουδαστές αναρτούσαν τις δουλειές του από τα παρασκήνια της φωτογράφισης στο Facebook και Instagram με το hashtag#leicaixianproject.

Ο κ. Βασίλης Καραγιάννης, ιδιοκτήτης του “The Ixian Grand & Ixian All Suites”, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που μπορέσαμε να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να δούνε στην πράξη τις φωτογραφικές ανάγκες μιας επιχείρησης και έτσι να συνδέσουμε την εκπαίδευση με την αγορά. Παράλληλα, φωτογραφήθηκαν και δεκάδες ομορφιές της Ρόδου».

Μέρος των φωτογραφιών ήταν από τους χώρους του “The Ixian Grand & Ixian All Suites”, από τα δωμάτια, το Spa, τα Bars, τα εστιατόρια και τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. Ωστόσο οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να απαθανατίσουν πολλές ομορφιές του νησιού, όπως το Μανδράκι, την Παλιά Πόλη, τα Λουτρά Καλλιθέας, τη Φιλέρημο, το Monte Smith, τη Λίνδο (Άγιος Παύλος), το Φουντουκλί, τον Προφήτη Ηλία, τις παραλίες Τραγανού, Όαση, Τσαμπίκα, και τον Μονόλιθο.

undefined

 

“Rodos Through My Lens”:  Χορηγίατου “The Ixian Grand & Ixian All Suites” προςσπουδαστέςφωτογραφίαςμετηνπρωτοβουλίατης Panadvert

Μέσω της χορηγίας / πρωτοβουλίας αυτής, οι Δεκατέσσερεις σπουδαστές και δύο καθηγητές της σχολής πέρασαν πέντε ημέρες δημιουργικής εργασίας στο πολυτελές ξενοδοχείο “The Ixian Grand & Ixian All Suites” στη Ρόδο.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος Δ/νων Σύμβουλος της Panadvert δήλωσε: «Δημιουργήσαμε με ελάχιστο κόστος μια συνέργεια που ωφελεί παράλληλα το ξενοδοχείο αλλά και τη Σχολή. Η όμορφη Ρόδος θα είναι η μέγιστα ωφελημένη από το project αυτό καθώς χιλιάδες εκπληκτικές φωτογραφίες θα κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από τα Social Media.”

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.panadvert.com

www.leica-academy.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο