Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Η Panadvert αναγνωρίζεται ως Google Premier Partner για 8η συνεχή χρονιά

Η Panadvert, η κορυφαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, στον τουρισμό με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι αναγνωρίζεται από την Google ως Premier Partner για 8η συνεχή χρονιά. Αυτό το επίτευγμα τοποθετεί την Panadvert στο top 3% των agencies.

To Premier Partner badge απονέμεται σε εταιρείες που έχουν επιδείξει εξαιρετικές δεξιότητες στη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση Google Ads και έχουν σταθερά άριστα αποτελέσματα στους πελάτες τους. Αυτή η αναγνώριση από την Google επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της Panadvert στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ που βοηθούν τις τουριστικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιτύχουν στις απευθείας κρατήσεις τους.

Ως Premier Partner, η Panadvert έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να οδηγήσουν την ανάπτυξη και την επιτυχία για τους πελάτες της. Αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις beta προϊόντων, ενημερώσεις πληροφοριών και εξελίξεων, εκπαίδευση των στελεχών της κ.α.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναγνωριζόμαστε ως Premier Partner από την Google για 8η συνεχή χρονιά”, δήλωσε ο Βαγγέλης Καρλής, Head of Performance της Panadvert. “Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της ομάδας μας στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.”

Η Panadvert είναι μια Ελληνική εταιρεία Digital Marketing στον τουρισμό με γραφεία στην Κύπρο, το Λονδίνο και τη Λατινική Αμερική και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών digital marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Panadvert και τις υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ που προσφέρει, επισκεφτείτε τη www.panadvert.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο