Τα νέα των μελών μας

Pacific Alliance: Εκδήλωση στην Αθήνα, με τίτλο: «The Pacific Alliance: Opportunities in Latin America for Greek Enterprises»

 

Ο περιφερειακός Οργανισμός «Pacific Alliance», ο οποίος  αποτελεί μία πρωτοβουλία τεσσάρων λατινοαμερικανικών κρατών, της Χιλής, της Κολομβίας, του Μεξικού και του Περού, πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Αθήνα, με τίτλο: «The Pacific Alliance: Opportunities in Latin America for Greek Enterprises».

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο «Ι. Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών, Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου τ.έ., ώρα 10:45.

Γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα, στο τηλέφωνο:  210 729 47 80, εσωτ. γρ. 4

Επίσης, σχετικές πληροφορίες μπορεί κανείς να αναζητήσει στον διαδικτυακό τόπο του εν λόγω Οργανισμού:

http://embamex.sre.gob.mx/grecia/index.php/es/eventos-politicos

Παρακαλώ ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες ενέργειες:                        

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Πρόσκληση

Φόρμα συμμετοχής                 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα συμμετοχής και στη συνέχεια να την αποστείλουν στο Email:  sae@hol.gr   ή  με FAX:  210.36.26.610

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο