Τα νέα των μελών μας

Π. Σαπουντζή Α.Ε: Νέα τιμολογιακή πολιτική στα προϊόντα GROHE

Η εταιρία ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Α.Ε, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος- επί 49 χρόνια- του Οίκου GROHE, υποστηρίζει με προϊόντα, τεχνογνωσία και after sales service την τουριστική βιομηχανία.

Η διαμορφωμένη με νέα δεδομένα οικονομική κατάσταση αφενός  και η διαρκής ανάγκη αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος αφετέρου, μας οδήγησαν να εφαρμόσουμε νέες τιμολογιακές πολιτικές πωλήσεων.
Για να ανταποκριθούμε στην σημερινή πρόκληση αναπροσαρμόσαμε και τις δομές μας για να είναι πιο ευέλικτες στις απαιτήσεις του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τη νέα αυτή τιμολογιακή πολιτική πωλήσεων σε απευθείας συνεργασία με το εργοστάσιο.

                         

Το αναδιοργανωμένο και επανδρωμένο με εξειδικευμένους συνεργάτες Ξενοδοχειακό Τμήμα έχει τη δυνατότητα να προτείνει λύσεις και να εξοπλίσει το ξενοδοχείο σας με προϊόντα ποιότητας σε τιμές προσανατολισμένες στα σημερινά οικονομικά δεδομένα.

Οι προτάσεις μας υποστηρίζονται από τη δεδομένη τεχνολογία του GROHE  στις μπαταρίες, στα καζανάκια, στα εντοιχιζόμενα συστήματα και στις αξιόπιστες λύσεις για τους κοινοχρήστους ξενοδοχειακούς χώρους.

Η νέα γενιά προϊόντων του GROHE προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, έχει σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές και πληθώρα επιλογών.

Το Τεχνικό Τμήμα υποστηρίζει και προτείνει λύσεις και εφαρμογές για κάθε Ξενοδοχειακό project και το Τμήμα του Service εφαρμόζει τη δέσμευση του GROHE για την προμήθεια σας με ανταλλακτικά για δέκα τουλάχιστον χρόνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο