Τα νέα των μελών μας

Ondeck Events: Το Olympic Yacht Show στους μεγάλους νικητές των Tourism Awards 2022

undefined 

 

Δυναμικό παρών έδωσε στη βραδιά των φετινών Tourism Awards το Olympic Yacht Show το οποίο βραβεύτηκε για την προσφορά του στην προώθηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Το Olympic Yacht Show τιμήθηκε με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Φεστιβάλ / Εκθέσεις. Το premium in-water show, που διεξήχθη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021, στην Olympic Marine, στο Λαύριο, τοποθέτησε την Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 15.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία Σκαφών Αναψυχής, τον τουρισμό υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία.

undefined

Με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των εκδόσεων και των διεθνών διοργανώσεων, η ONDECK Μedia συνεχίζει τις προετοιμασίες για την διοργάνωση του 2ου Olympic Yacht Show, που είναι προγραμματισμένο για την περίοδο 7-10 Οκτωβρίου. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, το 2ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει, για μία ακόμα χρονιά, μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με την αντίστοιχη αγορά στο εξωτερικό.

undefined

Όπως δήλωσε ο εμπνευστής του Show και επικεφαλής της ONDECK, Γεράσιμος Γερολυμάτος: «Το Olympic Yacht Show είναι μια διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για τη χώρα, φέρνει κοντά τους επαγγελματίες του yachting, προβάλει την ελληνική επιχειρηματική σκηνή και δημιουργεί ένα διεθνές ιδεοδρόμιο για το μέλλον του ποιοτικού τουρισμού».

Πληροφορίες
www.skipperondeck.gr
www.olympicyachtshow.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο