Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Sbokos Hotel Group: To Blue Palace Resort and Spa στο Conde Nast Traveler Gold List 2013

Το ξενοδοχείο Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa στην Ελούντα της Κρήτης συμπεριλαμβάνεται στο Condé Nast Traveler Gold List 2013.

Tο Condé Nast Traveler Gold List αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στο χώρο του τουρισμού. Φέτος 47,000 αναγνώστες του Condé Nast Traveler, ένα γκρουπ ταξιδιωτών με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, επέλεξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για να συμπεριληφθούν στην πολυπόθητη Χρυσή Λίστα. 

Οι αναγνώστες του αμερικανικού Condé Nast Traveler είχαν τιμήσει το Blue Palace Resort and Spa νωρίτερα αφού το ανέδειξαν στην 4η θέση των 15 καλύτερων resorts στην Ευρώπη στα 2012 Condé Nast Traveler Readers Choice Awards.  Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Condé Nast Traveler  “Κάθε ξενοδοχείο στην λίστα έχει ελεγχθεί και προταθεί από τους αναγνώστες μας… Το Gold List αντιπροσωπεύει σε πάγκοσμιο επίπεδο την πραγματική ποιότητα». Το Blue Palace Resort and Spa είναι ένα από τα τρία ελληνικά ξενοδοχεία που συμπεριλήφθησαν στο Condé Nast Traveler Gold List 2013.

Η Αγάπη Σμπώκου, director of sales and marketing του Blue Palace Resort and Spa δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή διάκριση που έδωσαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler στο Blue Palace Resort and Spa. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας και ανανεώνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες».

Εκτός από τις δύο διακρίσεις απο το αμερικανικό Condé Nast Traveler, το Blue Palace Resort and Spa είχε επίσης βραβευθεί στις 6 Οκτωβρίου, 2012 στα διεθνή βραβεία World Travel Awards στην κατηγορία Leading Spa Resort in Greece. Τα World Travel Awards, που απονέμονται απο το 1993, ανακηρύσσουν και επιβραβεύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Σχετικά με το Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa

Το Blue Palace Resort and Spa, μέλος της Luxury Collection της αλυσίδας Starwood Hotels and Resorts,  έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το design κα τις υπηρεσίες του από την αμερικανική και ελληνική έκδοση του Condé Nast Traveler, τo βρετανικό περιοδικό Tatler, τα World Travel Awards και πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ. Δελεαστική ηρεμία, απεριόριστη θέα και μια πληθώρα πολιτιστικών ανακαλύψεων, περιμένουν τους επισκέπτες εκεί που η πολυτέλεια, η φυσική ομορφιά και η γαστρονομική εμπειρία συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους. Καθένα από τα 251 κομψά δωμάτια προσφέρουν μια εμβληματική θέα προς την μαγευτική Σπιναλόγκα. Καλαίσθητες σουίτες και ιδιωτικές βίλες προσφέρουν αυθεντική πολυτέλεια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο