Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel: Λαμπερό πάρτυ του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στο Pallas Athena

 

 undefined

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel γιόρτασε τη νέα σαιζόν με ένα λαμπερό αποκριάτικο πάρτι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Pallas Athena, με οικοδεσπότη τον Γενικό Διευθυντή, κο Βασίλη Μηναδάκη και πολυάριθμους καλεσμένους από εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Ο κος Μηναδάκης έκανε μια μικρή αναφορά στην περασμένη χρονιά υπογραμμίζοντας ότι: «καταφέραμε να κάνουμε το προϊόν μας ακόμα πιο ελκυστικό για τον φιλοξενούμενο μας εστιάζοντας σε υποδομές και πρωτοποριακά προγράμματα για οικογένειες με παιδιά, να βελτιώσουμε και να διευρύνουμε τις επιλογές στο χώρο της γαστρονομίας με αποτέλεσμα  να παγιωθεί η τουριστική εμπειρία σε όλα μας τα ξενοδοχεία.»  Σημείωσε ότι ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς σύμφωνα με στοιχεία της ICAP 2016 ευχαριστώντας και συγχαίροντας τους εργαζόμενους. 

Επεσήμανε ότι: «θα συνεχιστεί το όραμά μας για να προχωρήσουμε μέσα από την καινοτομία, τις άρτιες υποδομές και την ελληνική μας ταυτότητα εγκαινιάζοντας νέα προϊόντα όπως το LUX ME “LUX ALL INCLUSIVE LIVING” στο White Palace στο Ρέθυμνο. Μετά το AquaPark στο ClubMarinePalace στο Πάνορμο, που αποτελεί το μεγαλύτερο σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, ακολουθεί φέτος το νέο Olympia Aqua Park στην Κυλλήνη, όπου σε ένα εκτενή χώρο 10.000 τ.μ. δημιουργούμε πάρκο δραστηριοτήτων. Ακόμα νέες πολυτελείς βίλες στο Mandola Rosa, ενώ επεκτείνουμε το απόλυτα επιτυχημένο πρόγραμμα Kids Summer Camp στα ξενοδοχεία. Ολοκληρώνουμε την επένδυση στην ανανέωση των συστημάτων, των υποδομών και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα προστεθεί στην αλυσίδα της Grecotel, στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη».

undefined

Συνέχισε αναφέροντας ότι: «σύμφωνα με τις ενδείξεις των κρατήσεων και λόγω των ειδικών γεωπολιτικών συνθηκών, τα μηνύματα για τη νέα χρονιά είναι αισιόδοξα. Βασιζόμαστε σε εσάς, τους άξιους συνεργάτες μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους». 

Ακολούθησε κλήρωση με μοναδικά δώρα που περιλάμβαναν διαμονές, γεύματα σε εστιατόρια & θεραπείες spa στα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το αναμνηστικό δώρο για όλους τους παρευρισκόμενους με προϊόντα από τη βραβευμένη παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο με βιολογικές καλλιέργειες.

Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά έδωσε η παρουσία χορευτών salsa που παρέσυραν τους καλεσμένους να λικνιστούν σε ρυθμούς latin όπως το επιβάλει το εορταστικό κλίμα των ημερών απογειώνοντας τη διάθεση και το κέφι.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο