Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel: Κορυφαία βραβεία TUI για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη και τη Grecotel

undefined

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ο ηγέτης στην ελληνική ξενοδοχεία αναδεικνύεται στην πιο πολυβραβευμένη αλυσίδα στο χώρο των επιχειρήσεων και του τουρισμού στην Ελλάδα αποσπώντας τα περισσότερα κορυφαία βραβεία σε κάθε διοργάνωση. Συγκεκριμένα: 

CREATIVE GREECE AWARDS 2017

Το κορυφαίο βραβείο στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Creative Greece Awards 2017 των σημαντικότερων επιχειρηματικών εξωστρεφών ομίλων της χώρας που διοργάνωσε η Active Business Publishing παρέλαβε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης. 

TOURISM AWARDS 2017

Πρωταθλητής στον ελληνικό τουρισμό για το 2017 αναδείχτηκε στα Tourism Awards 2017 που επιβράβευσαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ από την έκδοση Hotel & Restaurant της εταιρείας Boussias Communications.

undefined

 Αναλυτικά τα βραβεία που απέσπασαν τα ξενοδοχεία και ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel:

  • Corfu Imperial, Κερκυρα, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Exclusive Resort
  • Caramel, Ρέθυμνο Κρήτη, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Resort
  • Club Marine Palace, Πάνορμο Κρήτη, Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία AllInclusive Resort
  • Grecotel, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Γαστρονομία, Αριστεία-Καινοτομία στο F/B
  • Grecotel, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Αξιοποίηση Μηχανών Αναζήτησης για το Grecotel Mastering Top ranking in luxury μέσω του συνεργάτη της Globe One 

undefined

GREEK HOSPITALITY AWARDS 2017

Κορυφαίο ξενοδοχείο Top Greek Hotel 2017 αναδείχτηκε το Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort στα Greek Hospitality Awards 2017, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Υπογραμμίζεται ότι το κορυφαίο βραβείο παρέλαβε ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης από την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. 

Αναλυτικά οι διακρίσεις έχουν ως εξής:

TOPGREEKHOTEL 2017: Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort

  • Grecotel Hotels & Resorts, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel & Resort Brand
  • Grecotel Hotels & Resorts, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Dining Experience
  • Grecotel Hotels & Resorts, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience
  • White Palace, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Greek All-inclusive Resort
  • Olympia Riviera Thalasso, Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Greek Beach Resort 

undefined

Στις παραπάνω διοργανώσεις εκ μέρους του Ομίλου τα βραβεία παρέλαβαν οι κκ. Δασκαλαντωνάκης Νίκος, Τσίχλης Γιάννης, Καλαϊτζιδάκης Δημήτρης, Μίχας Σπύρος, Γιαλιτάκης Χαράλαμπος, Γωνιανάκης Αντώνης, Μηναδάκης Μιχάλης και Χονδρός Δημήτρης. 

Υπενθυμίζεται ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του Ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το κοινωνικό έργο και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.​

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο