Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel: Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη από τον Δήμο Αμαρουσίου

undefined

 

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel τιμήθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου για την συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Δημιουργίας Συνεργατικού Μηχανισμού Τουρισμού Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Σημειώνεται ότι στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι  της περιοχής του Αμαρουσίου, των Δημοσίων Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Κλινικών, Διαγνωστικών Κέντρων, Μεγάλων Ιατρείων, Κέντρων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης κ.ά.

undefined

 

Κύριο αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ανάπτυξη κοινής στρατηγικής και δράσης για την αξιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας. Αποτελεί δε την απαρχή της υλοποίησης κοινού οράματος, ώστε να καταστεί το Μαρούσι  Διεθνές Κέντρο Ιατρικού Τουρισμού.

Ο κος Πατούλης απένειμε την πλακέτα τονίζοντας: «είναι μεγάλη τιμή να στηρίζει ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης την πρωτοβουλία μας αυτή, καθώς ο Όμιλός του έχει ταυτιστεί όχι μόνο με τον τουρισμό, αλλά με την ανάπτυξη της χώρας μας γενικότερα παρέχοντας καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, υποδειγματική υποδομή φιλοξενίας και ποιοτικές υπηρεσίες». 

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο