Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis: O Όμιλος MITSIS Επανασυστήνεται με νέα Εταιρική Ταυτότητα

Ο Όμιλος MITSIS, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα εταιρική του ταυτότητα με έμφαση στην σύγχρονη πολυτέλεια και στόχο να ξεπερνά διαρκώς τις προσδοκίες των επισκεπτών του.

Σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο ο Όμιλος MITSIS αναγνωρίζει τις νέες τάσεις και προτιμήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών, οι οποίοι αναζητούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες. Το brand MITSIS περικλείει πολλαπλές έννοιες: τις εμπλουτισμένες εμπειρίες, την απαράμιλλη οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να εξελιχθεί και να μεταμορφωθεί στην καλύτερη έκδοση του εαυτού του.

Βασικό στοιχείο της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι το «Καλειδοσκόπιο» που αντανακλά τη συνεχή επανεφεύρεση και την ευέλικτη φύση του Ομίλου. Η ιδέα αντιπροσωπεύει το εκπληκτικό, συναρπαστικό και πολύπλευρο φάσμα της προσφοράς του ξενοδοχειακού brand MITSIS. Η νέα εταιρική ταυτότητα εκφράζεται μέσω ανανεωμένων υλικών και άυλων στοιχείων που ζωντανεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Σήμερα, ο Όμιλος εξελίσσει όχι μόνο το επίπεδο υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του αλλά και τη φιλοσοφία και τις δράσεις του. Αποφασισμένος να προσθέτει συνεχώς αξία στα προϊόντα και την επωνυμία του, ο Όμιλος επενδύει χρόνο και κεφάλαιο και για να δημιουργήσει φιλόδοξα έργα υποδομής, καλλιεργημένο ανθρώπινο δυναμικό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποδεχόμενος περισσότερους από 400.000 επισκέπτες ετησίως στη επόμενη μέρα της ελληνικής φιλοξενίας.

«Εδώ και 45 χρόνια τώρα, η πρόοδος αποτελεί εγγενές στοιχείο του DNA μας. Σήμερα, εξελισσόμαστε, προσθέτοντας μια νέα αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργία μας. Κατά τα έτη 2017-2021, υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανακαινίσεων, ακολουθούμενο από ένα νέο επενδυτικό πλάνο για την περίοδο 2023-2030 για την πλήρη αναβάθμιση των 21 ξενοδοχείων και θερέτρων μας σε 5 προορισμούς στην Ελλάδα», αναφέρει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Η αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχειακού brand MITSIS είναι ένα τολμηρό βήμα μπροστά, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να συμβάλει στον κλάδο του Τουρισμού. Μαζί με τη νέα ταυτότητα, ο Όμιλος παρουσιάζει τη επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα του www.mitsis.com καθώς και το νέο αστικό ξενοδοχείο, Mitsis NU Piraeus Port, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο επιβατικό λιμάνι στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο