Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis Hotels: Ο όμιλος Mitsis Hotels υποδέχεται τον θρύλο Emilio Butragueno στο camp της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κω

undefined

 

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS, φιλοδοξώντας να προσφέρει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στους επισκέπτες του, συνεργάζεται με τη 14 φορές πρωταθλήτρια του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, για τη φιλοξενία Ποδοσφαιρικού Προπονητικού Camp στην Κω το καλοκαίρι του 2022 για τους νεαρούς επισκέπτες των ξενοδοχείων του.

undefined

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, ο Όμιλος Mitsis Hotels είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Ισπανό θρύλο και πρωταθλητή της Ρεάλ Μαδρίτης Emilio Butragueño στην τελετή έναρξης του Προπονητικού Camp στις 11 Ιουλίου. Στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Κω Θεοδόσιος Νικηταράς.

Με αφορμή τη διοργάνωση του Προπονητικού Camp στο νησί, ο Όμιλος Mitsis Hotels χορήγησε την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Καρδάμενας που θα φιλοξενήσει νέα ταλέντα και μετά το πέρας του προγράμματος, ενώ η συνεργασία του Ομίλου με το Ποδοσφαιρικό Camp της Ρεάλ Μαδρίτης συμβάλλει στην προβολή της Κω ως διεθνή αθλητικό προορισμό.

undefined

Το Ποδοσφαιρικό Camp διεξάγεται για 2η συνεχή χρονιά, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Ρόδου το 2021. Η συνεργασία θα προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες των Mitsis Hotels ποδοσφαιρική εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών από τους προπονητές των αναπτυξιακών ομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης, δημιουργώντας μία εμπειρία ζωής για τους συμμετέχοντες και δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες και να εντείνουν το ομαδικό πνεύμα τους.

undefined

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και θα λάβει χώρα στην Καρδάμενα της Κω για 7 εβδομάδες, από τις 4 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου 2022, με τη συμμετοχή των επισκεπτών των 5 ξενοδοχείων του Ομίλου στην Κω –Blue Domes Resort & Spa, Family Village Beach Hotel, Norida Beach Hotel, Ramira Beach Hotel και Summer Palace Beach Hotel. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές καθημερινά για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση online μέσα από την ιστοσελίδα και την πλατφόρμα concierge του Ομίλου Mitsis Hotels www.mitsishotels.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο