Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στο “Τhe National Geographic Traveller Food Festival 2022” με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

undefined

 

Δεσμευμένος στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών, ο Όμιλος Mitsis Hotels εντάσσει πληθώρα δράσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης των 5 προορισμών του, ενισχύοντας περαιτέρω την ολιστική στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του.

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετείχε στο ‘The National Geographic Traveller Food Festival 2022’ στις 16-17 Ιουλίου στο Business Design Centre του Λονδίνου.

undefined

Ο Όμιλος διετέλεσε πρεσβευτής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, παρουσιάζοντας τοπικές συνταγές της Ρόδου, παραδοσιακά προϊόντα και ποτά με βάση ελληνικές πρώτες ύλες.

undefined

Το Food Festival στοχεύει στην ανάδειξη της τοπικής κουζίνας ανά τον κόσμο, προσφέροντας στους συμμετέχοντες αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες. Με προορισμό τη βιώσιμη φιλοξενία, ο Όμιλος Mitsis Hotels αναδεικνύει τη σημασία της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας για την προώθηση του γαστρονομικού προϊόντος της χώρας στο εξωτερικό.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο