Τα νέα των μελών μας

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS HOTELS: Ο όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις

undefined

 

 

Με στόχο την προβολή των 5 προορισμών και των 19 ξενοδοχειακών του μονάδων, την παρακολούθηση των τελευταίων τουριστικών τάσεων και την αξιολόγηση νέων ανταγωνιστικών λύσεων για την προσφορά επιπρόσθετης αξίας στους πελάτες του, ο Όμιλος Mitsis Hotels συμμετέχει στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του 2022 και του 2023.

Εκπρόσωποι του Ομίλου θα δώσουν το παρόν στις σημαντικότερες εκθέσεις που θα λάβουν χώρα σε διαφορετικές πόλεις όλου του κόσμου. Ως ηγέτης του κλάδου στη διοργάνωση γάμων, ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμμετάσχει από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο National Wedding Show που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέρμινχαμ. Ένα χρόνο μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) στο Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο, ο Όμιλος θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση της μεγαλύτερης επιχειρηματικής πλατφόρμας της βιομηχανίας ‘Γάμων προορισμού’ στον κόσμο, που θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στο Μπαλί. Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου, ο Όμιλος θα συμμετάσχει στο ‘BrideLux Symposium’ που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

undefined

Για μια ακόμα χρονιά, ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, την World Travel Market (WTM) στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα του 2022 θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή του Ομίλου στα Classic Awards από την Classic Collection Holidays, που φέτος θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου στην Κύπρο.

Όσον αφορά στο 2023, ο Όμιλος θα δώσει το παρόν στην ITB, τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου, που θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες εκθέσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο