Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels στις 25 «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2020

 

undefined

 

O Όμιλος MITSIS HOTELS διακρίθηκε για την υπεύθυνη λειτουργία του στις 25The Most Sustainable Companies in Greece 2020”, σε επετειακή εκδήλωση της πρωτοβουλίας “Sustainable Greece 2020”, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από το QualityNet Foundation υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. 

Το βραβείο προστίθεται σε μια σειρά βραβεύσεων από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς όπως Travelife Gold, Green Key, Blue Flag, TÜV Nord ISO 22000 & 14001 και Bravo Sustainability Awards για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. 

undefined

Με προτεραιότητα την ποιότητα στη φιλοξενία, ο Όμιλος MITSIS HOTELS ξεχώρισε ως ο μοναδικός Ξενοδοχειακός Όμιλος για τις επιδόσεις του βάσει της τεχνικής αξιολόγησης σε 20 κριτήρια από το Sustainability Performance Directory, μαζί με τις κορυφαίες εταιρείες των σημαντικότερων  κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΟΤΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΑΕΓΑΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANKERGASIAS, ΤΙΤΑΝ, IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ, INTERAMERICAN, LIDLHELLAS & ΣΙΑ, MSDMERCKSHARP & DOHME, POLYECO, QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΟΦΕΤ, GENESISPHARMA, ΜITSISHOTELS, ALUMIL, ΟΠΑΠ, MΕΓΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ. 

undefined

«Προορισμός μας είναι η Βιώσιμη Φιλοξενία με την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών περιβαλλοντικής διαχείρισης. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πιστοί στην κοινωνική μας ευθύνη και διασφαλίζοντας ήθος και διαφάνεια σε όλες μας τις λειτουργίες. Βελτιώνουμε κάθε χρόνο τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, έχουμε κάνει άλματα στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και συμβάλλουμε ενεργά στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Η βιωσιμότητα είναι μοχλός ανάπτυξης και βασικό κριτήριο για την ανταγωνιστικότητά μας.», σημειώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος δημοσίευσε τον πρώτο του Κοινωνικό Απολογισμό για το 2019, που περιέχει το σύνολο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικών πρακτικών του, καθώς και τις οικονομικές επιδόσεις, τις μεγάλες επενδύσεις ανακαινίσεων και τα επιχειρηματικά του έργα, σε μια χρονική περίοδο όπου η στροφή του τουρισμού από την ποσότητα στην ποιότητα και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αναδεικνύονται πιο επίκαιρες από ποτέ. 

undefined

Ο Όμιλος Mitsis Hotels

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

undefined

O Οργανισμός Quality Net Foundation

Το Quality Net Foundation είναι ένας οργανισμός κοινωνικής δικτύωσης και ανάπτυξης διαλόγου για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που προωθεί την Κοινωνική Υπευθυνότητα προς τις επιχειρήσεις, τους θεσμικούς φορείς και το ευρύ κοινό, με στόχο την επίτευξη της  Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής. Ιδρυτικοί φορείς του οργανισμού είναι Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). 

Όμιλος MITSIS HOTELS

Γραφείο Τύπου

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας

Τηλ. 210 2134644

Ε-mail: media@mitsishotels.com

www.mitsishotels.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο