Τα νέα των μελών μας

Όμιλος MITSIS HOTELS: Ο όμιλος MITSIS HOTELS προσθέτει δύο επιπλέον ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του

undefined

 

Συνεχίζοντας τη 45ετή δυναμική του πορεία, ο Όμιλος Mitsis Hotels προσθέτει δύο επιπλέον ξενοδοχειακές μονάδες στο χαρτοφυλάκιό του στο Ηράκλειο της Κρήτης, ισχυροποιώντας την παρουσία του στον κορυφαίο ελληνικό προορισμό και αυξάνοντας τον αριθμό των ξενοδοχείων του από 17 σε 19. Η απόκτηση των Aldemar Royal Mare Thalasso Resort και Aldemar Cretan Village Beach Hotel αποτελεί μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση, στο πλαίσιο της ευρύτερης επενδυτικής πολιτικής που επιδεικνύει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια. Η επένδυση περιλαμβάνει επίσης 1 πρότυπο κέντρο θαλασσοθεραπείας, εκτεινόμενο σε 3 ορόφους και 4.000 τ.μ., καθώς και 1 tennis club αποτελούμενο από 7 γήπεδα red clay. 

Aldemar Cretan Village Beach Hotel

Το Cretan Village Beach Hotel είναι ένα πλούσιο all-inclusive ξενοδοχείο 4* με υπέροχη θέα που προσφέρει ήσυχες οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη, δίπλα στην όμορφη χρυσή παραλία του Ανισσαρά. Διαθέτει 344 άνετα δωμάτια, 5 εξωτερικές πισίνες με θαλασσινό νερό και μία με γλυκό νερό, ένα σύγχρονο Kids Club, 4 γήπεδα τένις, μίνι γκολφ, κέντρο θαλάσσιων σπορ, ένα πρότυπο πολυβραβευμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας και ολοήμερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. 

undefined

Aldemar Royal Mare Thalasso Resort

Το Royal Mare Thalasso Resort στην Κρήτη είναι ένα πολυτελές θέρετρο 5* που απλώνεται σε ένα μεγάλο παραθαλάσσιο ακίνητο με εκπληκτικό σχεδιασμό δωματίων και καταπληκτική θέα στην πισίνα που κόβει την ανάσα. Το ξενοδοχείο άνοιξε το 1997 στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Ανισσαρά, στη Χερσόνησο της Κρήτης. Διαθέτει 385 πολυτελή δωμάτια, 6 εστιατόρια και 4 μπαρ διασκορπισμένα σε όλο το θέρετρο, ένα υπερσύγχρονο και πολυβραβευμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας που μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα μέχρι και 69 θεραπείες, 29 πισίνες, καθώς και μια ποικιλία υπηρεσιών Concierge. Πάνω από 350 φοίνικες, μεγάλοι υπαίθριοι χώροι, μοναδικές υπηρεσίες και μεγάλη ποικιλία γεύσεων, συνθέτουν ένα καταπληκτικό σκηνικό διακοπών. 

undefined

Ο Όμιλος Mitsis Hotels διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του, αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις τους, εισαγάγει νέες και καινοτόμες υπηρεσίες και με τις αξίες της οικογενειακής φροντίδας και αυθεντικής ελληνικής φολοξενίας πραγματοποιεί το όραμα του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο