Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels παρουσιάζει το νέο τεύχος του περιοδικού UNIQUE DESTINATION

undefined

 

Ο Όμιλος Mitsis Hotels παρουσιάζει τη νέα έκδοση του ετήσιου περιοδικού Unique Destination, υποσχόμενος να ταξιδέψει τους αναγνώστες του στους ομορφότερους προορισμούς και να μοιραστεί ταξιδιωτικά μυστικά, προτάσεις και εμπειρίες. Το καινούριο τεύχος είναι εμπλουτισμένο με αποκλειστικές συνεντεύξεις και μοναδικά αφιερώματα, καθώς και με το σύνολο των τελευταίων νέων, εκδηλώσεων και προσφορών των 19 Mitsis Hotels σε όλη την Ελλάδα. Χωρισμένο σε 4 θεματικές ενότητες Inspire, Discover, Experience και Visit, το περιοδικό Unique Destination φιλοδοξεί να αποτελέσει ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι, τις τέχνες, τον πολιτισμό και τη φιλοξενία.

Inspire
Διαβάστε για την κληρονομιά του Α. Ωνάση και την εξαιρετική πορεία του πρωτοποριακού ιδρύματος Στέγη που φωτίζει το κέντρο της Αθήνας με τα πολιτιστικά δρώμενα του. Ανακαλύψτε τον ζωγραφικό κόσμο του Α. Φασιανού, του Έλληνα «ποιητή» του καμβά και των χρωμάτων, που ταξίδεψε την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο με τις δημιουργίες του. Διαβάστε τη συναρπαστική ιστορία του Α. Κατσιγιάννη, του καλλιτέχνη πίσω από τις φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις του Ομίλου Mitsis undefinedHotels. Εμπνευστείτε από τη συνέντευξη της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Μ. Κατράντζου και από το αφιέρωμα στο χρυσό αθλητή του στίβου Μ. Τεντόγλου.

Discover
Ανακαλύψτε τα μυστικά της Αθήνας, από τα εμβληματικά αρχιτεκτονικά κτίρια της σύγχρονης πόλης μέχρι τα γαλήνια μοναστήρια της. Κάντε ποδήλατο στην Κω, επίσημα φιλικό προς τον ποδηλατικό τουρισμό προορισμό, και απολαύστε το «Ράλλυ των Θεών», τον Αυθεντικό Κολυμβητικό Μαραθώνιο και την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία Rhodes Food Festival στη Ρόδο.

Experience
Γίνετε ψηφιακός νομάς στην Ελλάδα, μάθετε τα παραδοσιακά έθιμα των γάμων στην Κρήτη, καθώς και τα μυστικά ομορφιάς της Αρχαίας Ελλάδας. Εμπνευστείτε από την ιστορία του Σ. Πρασσά, το αιώνιου μαραθωνοδρόμου που τρέχει και τερματίζει σε ηλικία 90 ετών.

Visit
Μάθετε τα τελευταία νέα των 19 ξενοδοχείων του Ομίλου Mitsis Hotels και ενημερωθείτε για τις νέες ανακαινίσεις, υπηρεσίες, παροχές και εμπειρίες που περιμένουν τους φιλοξενούμενους μας αυτό το καλοκαίρι. Προσθήκες στο πρόγραμμα Mitsis Friends Club, διαγωνισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αθλητικές συνεργασίες, εκλεκτή γαστρονομία και δραστηριότητες ΕΚΕ συνθέτουν την απόλυτη ελληνική φιλοξενία για τους επισκέπτες μας.

undefined

Βρείτε online το περιοδικό Unique Destination 2022 εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο