Τα νέα των μελών μας

ΌΜΙΛΟΣ Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν 2023

undefined

 

Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν 2023 με κεντρικό μήνυμα “Create your own story”. Η καμπάνια καλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων και νέων εμπειριών υπό το φως του ελληνικού καλοκαιριού.

Η νέα καμπάνια του Ομίλου αναδεικνύει τον πλούτο των εμπειριών που μπορούν να ζήσουν οι επισκέπτες του στους 5 μοναδικούς προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, εμπλουτίζοντας με μοναδικό τρόπο το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του. Πέραν των αναβαθμισμένων εγκαταστάσεων στα 19 του ξενοδοχεία, τα Mitsis Hotels προσφέρουν εκλεπτυσμένη γαστρονομία με περισσότερα από 200 εστιατόρια και μπαρ, 12 κέντρα θαλασσοθεραπείας, ψυχαγωγικό πρόγραμμα με συνεργασίες παγκοσμίου εμβέλειας και ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως εκδρομές και ποικίλες δραστηριότητες μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας Concierge που ικανοποιούν κάθε ταξιδιώτη.

undefinedundefined

Προσκαλώντας τους επισκέπτες να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία διακοπών τη σεζόν 2023, να ζήσουν με ενθουσιασμό και να μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η νέα καμπάνια τοποθετεί τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών του Ομίλου στην καρδιά της φιλοσοφίας του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο