Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels Χρυσός χορηγός του GreenTech Challenge 2022

undefined

 

Δεσμευμένος στην εταιρική υπευθυνότητα, ο Όμιλος MITSIS HOTELS στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εθνικό Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας GreenTech Challenge ως Χρυσός Χορηγός.

 undefinedundefined

Η πρωτοβουλία GreenTech Challenge διοργανώνεται ετησίως από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο υπό την αιγίδα της UNESCOκαι στοχεύει στην υποστήριξη νέων καινοτόμων ιδεών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση σημαντικών περιβαλλοντικών προκλήσεων, μεταξύ των οποίων η επίτευξη του αειφόρου τουρισμού. Η τελική φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη των νικητήριων ιδεών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο ΕΜΠ.

 undefined

«Προσπαθούμε διαρκώς να υποστηρίζουμε οργανισμούς που μοιράζονται το όραμα και τη φιλοσοφία μας και είμαστε υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να σταθούμε και πάλι αρωγοί της πρωτοβουλίας GreenTech Challenge. Κατά την περσινή μας συμμετοχή ευοδώθηκαν σημαντικές συνεργασίες και μέσω της φετινής μας παρουσίας προσβλέπουμε στην διεύρυνση των συμπράξεών μας με φορείς, επιχειρήσεις, ομάδες και φοιτητές για την περαιτέρω στήριξη καινοτόμων ιδεών που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη», δήλωσε ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

 undefinedundefined

Για τη συνεχή προσπάθεια και προσήλωσή του στις αρχές της αειφορίας, ο Όμιλος αναγνωρίζεται με πλήθος διακρίσεων, μεταξύ των οποίων η βράβευσή του ως μία από τις πιο βιώσιμες εταιρίες στην Ελλάδα για το 2022.  Το σύνολο των περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων του Ομίλου Mitsis Hotels παρουσιάζεται αναλυτικά στον ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο