Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Mitsis Hotels: Ο Όμιλος Mitsis Hotels γιορτάζει 100.000 MFC Μέλη σε 10 χρόνια

undefined

 

Θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους επισκέπτες του για τη συνεχή προτίμηση τους, ο Όμιλος Mitsis Hotels δημιούργησε το 2012 το Mitsis Friends Club. Φέτος, 10 χρόνια αργότερα, στις 30 Ιουλίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας, το δημοφιλές Loyalty πρόγραμμα συμπλήρωσε 100.000 μέλη. Τα MFC μέλη αποτελούν τους πρεσβευτές του Ομίλου, τους πιο πιστούς του επισκέπτες του, που τιμούν επανειλημμένα με την εμπιστοσύνη τους τα Mitsis Hotels και τα επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στα 19 ξενοδοχεία του Ομίλου, όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες συμμετείχαν  σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, cocktail party με ζωντανή μουσική, DJ sets και σόου με πυροτεχνήματα. Το τυχερό 100.000ό μέλος κέρδισε δωρεάν διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής του, καθώς και πλούσια δώρα από τη συλλογή LOVE by Mitsis Hotels. 

Τα μέλη του Mitsis Friends Club απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, συλλέγουν πόντους από τις διαμονές που πραγματοποιούν και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, ενώ στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους τους τόσο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε υπηρεσίες Concierge, όσο και σε δωρεάν διαμονές στο σύνολο των ξενοδοχείων του Ομίλου.

Το Mitsis Friends Club εξελίσσεται και προσαρμόζεται συνεχώς σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των μελών του, καθώς αποτελεί το σημείο έναρξης μιας μοναδικής εμπειρίας διακοπών και τον τρόπο για να απολαύσει ο κάθε επισκέπτης τη διαμονή του στο έπακρο δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο