Τα νέα των μελών μας

Όμιλος MITSIS HOTELS: Ο Όμιλος ΜITSIS HOTELS διακρίθηκε στα “World Luxury Awards 2022”

undefined

 

Ακολουθώντας τη λαμπρή πορεία των 5* ultra all-inclusive ξενοδοχείων Alila Resort & Spa, Blue Domes Resort & Spa και Laguna Resort & Spa ως παγκοσμίων νικητών των World Luxury Hotel & Restaurant Awards 2021, φέτος ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει την τιμή να ανακοινώσει τη διάκριση του Rinela Beach Resort & Spa και του Θεματικού Εστιατορίου του “Taverna à la carte”, καθώς και του Summer Palace Beach Hotel ως επίσημους νικητές των βραβείων των βραβείων World Luxury Hotel & Restaurant για το 2022!

Tα World Luxury Hotel Awards διενεργούνται μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας από το κοινό και απονέμονται σε πολυτελή ξενοδοχεία ή ξενοδοχειακούς ομίλους μέσω 99 διαφορετικών κατηγοριών, που παρουσιάζονται σε περιφερειακή, εγχώρια και παγκόσμια βάση, ενώ ένα ξενοδοχείο λαμβάνει την τελική παγκόσμια διάκριση. Η διαδικασία επιλογής των νικητών διαρκεί 4 εβδομάδες με περισσότερους από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες να συμμετέχουν στη ψηφοφορία.

Rinela Resort & Spa
Το Rinela Beach Resort & Spa είναι ένα υπερπολυτελές all-inclusive 24ωρο οικογενειακό θέρετρο 5* στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι στην Κρήτη. Το Rinela βρίσκεται σε μια βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία αμμώδη παραλία, με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 393 δωμάτια, ενώ στις εγκαταστάσεις του οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Τη σεζόν 2022, στα πλαίσια μιας νέας φιλοσοφίας πολυτελούς φιλοξενίας, το ξενοδοχείο μεταμορφώθηκε πλήρως, δημιουργώντας δωμάτια μεγαλύτερης χωρητικότητας με ιδιωτικές ή κοινόχρηστες πισίνες, νέα θεματικά εστιατόρια, περισσότερους κοινόχρηστους χώρους και πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες. Η πισίνα, η παραλία, οι κοινόχρηστοι χώροι, τα εστιατορία και μπαρ καθώς και όλα τα δωμάτια ανακαινίστηκαν πλήρως, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες σε ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο.

undefined

Rinela Resort & Spa | Taverna à la carte Restaurant
Η à la carte ελληνική ταβέρνα βρίσκεται στην παραλία και προσφέρει μοναδικές μεσογειακές, κρητικές και ελληνικές γεύσεις. Το εστιατόριο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το γεύμα τους με εκπληκτική θέα στη θάλασσα από κάθε τραπέζι και να δοκιμάσουν με πιάτα από τοπικά προϊόντα.

undefined

Summer Palace Beach Hotel
Το Summer Palace Beach Hotel είναι ένα πολυτελές all-inclusive 24ωρο θέρετρο 5*, χτισμένο πάνω σε μια βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Κω, με συγκλονιστική θέα 360° στο Αιγαίο Πέλαγος, τη Νίσυρο και τον κόλπο της Καρδάμαινας.

Προσφέρει 3 μοναδικά à la carte εστιατόρια και 6 μπαρ, ένα απογευματινό μπαρ με ψησταριά, πανοραμική θέα στη θάλασσα από όλα τα σημεία, και ανακαινισμένες πισίνες με απέραντη θέα στο γαλάζιο. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται 252 δωμάτια και σουίτες που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο