Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ηρακλής: Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

undefined

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και η Lafarge Holcim βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης με τον VP Exports & Supply Chain Oil & Gas κ. Κωνσταντίνο Χολέβα να κερδίζει το Βραβείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association) για τον «Professional of the Year 2019» ανάμεσα σε υποψηφίους από 30 χώρες. Η τελετή απονομής των Βραβείων ELA, μίας από τις πλέον ευυπόληπτες και καταξιωμένες διοργανώσεις στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 23 Μαΐου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας ανακηρύχθηκε ο Έλληνας υποψήφιος για τα βραβεία ELA 2019 αφότου πρώτα απέσπασε τη διάκριση «Manager oftheYear 2019» στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ΙLME). Έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με έμφαση στις εξαγωγές και στην εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ έχει λάβει πολλά βραβεία από τον Όμιλο Lafarge Holcim ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στην επιχειρηματική ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και την αριστεία στην εφοδιαστική αλυσίδα. Σε συνεργασία με την ομάδα του, έχει αναπτύξει και υλοποιήσει καινοτόμα και προστιθέμενης αξίας έργα και λύσεις στον κλάδο των δομικών υλικών.

undefined

«Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το αναγνωρισμένο βραβείο και να εντάσσομαι στην ομάδα των νικητών, οι οποίοι έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας, ώστε να κάνουμε τη διαφορά στο επιχειρείν μέσω της αριστείας στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτό το βραβείο αποτελεί ισχυρό κίνητρο και παρότρυνση για την επιδίωξη ακόμα υψηλότερων επαγγελματικών στόχων», δήλωσε ο κ. Χολέβας κατά την παραλαβή του βραβείου.

undefined

 

Ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του ILME και μέλος Δ.Σ. του ELA, δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία του κ. Κώστα Χολέβα. Είμαστε δε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο νικητής του Ελληνικού βραβείου «Μέγας Αλέξανδρος» διακρίθηκε και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας ότι τα Στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη εταιρειών και οργανισμών”. 

Ο ELA είναι  ο μεγαλύτερος οργανισμός Logistics στην Ευρώπη και απαρτίζεται από 30 εθνικούς οργανισμούς και ομοσπονδίες, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης. Ο στόχος του είναι να αποτελεί ένα διεθνές φόρουμ δικτύωσης, προώθησης και ανάπτυξης των στελεχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο