Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ηρακλής: Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»

undefined

undefined

 

Με την κλήρωση 1 αυτοκινήτου και 10 tablets, καθώς και εκατοντάδες άλλα δώρα ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προνομίων και εκπαίδευσης που υλοποιεί ο Όμιλος για τρίτη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ. 

Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες τεχνίτες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» διεκδικώντας το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi L200 αξίας 30.000€. Μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Σ. Τσάκος από τα Άβδηρα Ξάνθης. Η παράδοση του αυτοκινήτου από τους εκπροσώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποιήθηκε στο συνεργαζόμενο κατάστημα οικοδομικών υλικών «ΓΟΥΛΑΣ», από όπου ο μεγάλος νικητής προμηθεύεται τα προϊόντα σακευμένου τσιμέντου ΗΡΑΚΛΗΣ.

 undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχιστεί και το 2018. Στόχος του Προγράμματος παραμένει τόσο να εδραιώσει την εικόνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ως προτιμητέος συνεργάτης των πελατών του, όσο και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των τελικών αγοραστών-τεχνιτών προς τα κανάλια διανομής δομικών υλικών. Παράλληλα, το Πρόγραμμα ήδη από πέρυσι υποστηρίζεται και από τη νέα διαδραστική πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ www.xtizoumemazi.gr. Εδώ οι ενδιαφερόμενοι τεχνίτες και σημεία λιανικής πώλησης συμμετέχουν εύκολα και γρήγορα στο Πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται για τις νέες εφαρμογές του τσιμέντου, τις τάσεις στις κατασκευές και τα νέα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο