Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού

undefined

 

Με ισχυρή τη δέσμευσή του να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας καθώς και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το νησί της Σκοπέλου στην προσπάθεια προσέλκυσης, υποδοχής και εξυπηρέτησης τουριστικού κοινού την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Προχωρά σε δωρεά πλήρως εξοπλισμένου ISOBOXειδικής κατασκευής στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την πρόληψη και αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ετοιμότητά του νησιού από την έναρξη της τουριστικής περιόδου. 

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Σκοπέλου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του νησιού για την υγειονομικά ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού. Με το νέο και ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ, που παραδόθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την υποδοχή και τον έλεγχο των ασθενών που πιθανόν νοσούν από μολυσματικές ασθένειες, το νησί βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή και εγρήγορση. Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ κάνει την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουρισμού περισσότερο αισιόδοξη, λειτουργώντας ενισχυτικά τόσο προς την τοπική όσο και την εθνική οικονομία.

 undefined

κ. Σταμάτης Περίσσης, Δήμαρχος Σκοπέλου, δήλωσε «Με αφορμή την πανδημία του COVID-19 ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το νησί μας προσφέροντας δωρεάν ένα ISOBOXπλήρως εξοπλισμένο στο Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου, για την αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών. Για την ενέργειά της αυτή την ευχαριστούμε θερμά. Επίσης, ευχαριστούμε το Βουλευτή Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια για τη βοήθειά του». 

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ κάνουμε πράξη το «όλοι μαζί», χτίζουμε γόνιμες συνέργειες με τους τοπικούς εταίρους και συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο στην ανασυγκρότηση της χώρας μετά την πανδημία. Αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών, συμμετέχουμε στην προσπάθεια να ανοίξει και πάλι τις «πύλες» του ο ελληνικός τουρισμός. Με τη δωρεά του ISOBOXειδικής κατασκευής συμβάλλουμε στην ασφαλή και υπεύθυνη υποδοχή και εξυπηρέτηση του τουριστικού κοινού στο νησί της Σκοπέλου».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο