Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ηρακλής: Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει ανάσα ζωής και ελπίδας στο Μάτι και τον Ν. Βουτζά

undefined

Χιλιάδες φυτά και δέντρα, δωρεά του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, πρασίνισαν τις αυλές στο Μάτι και το Ν. Βουτζά, που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές το περασμένο καλοκαίρι. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να στηρίζει διαχρονικά την ελληνική κοινωνία με συνέπεια, προσέφερε φυτά και δέντρα σε κατοίκους και επιχειρήσεις των περιοχών, με την αρωγή της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων – Μάτι Αττικής και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος».

undefined

Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή του στις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στην περιβαλλοντική αποκατάσταση του Ματιού και του Ν. Βουτζά. Εκατοντάδες οικογένειες των περιοχών αυτών είχαν την ευκαιρία το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου να παραλάβουν θάμνους, οπωροφόρα κι άλλα μεγάλα δέντρα κατάλληλα για την ανάπλαση και θωράκιση των πυρόπληκτων οικισμών. Παράλληλα, η ΛΑΒΑ ΑΕ., μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, προχώρησε στη δωρεά εκατοντάδων σάκων oikiaLAVA. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό υπόστρωμα σε έτοιμο σάκο που διευκολύνει την παραγωγή λαχανικών στο σπίτι, χωρίς τη χρήση λιπασμάτων. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κάτοικοι και εθελοντές προχώρησαν σε δενδροφύτευση σε επιλεγμένα σημεία στο Μάτι.

undefined

Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ μας αφορά και μας αγγίζει ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον σημαίνει ότι δεν παύουμε ποτέ να αναζητούμε νέους τρόπους για να συνεισφέρουμε ουσιαστικά. Ό,τι κάνουμε έχει έναν κοινό παρονομαστή, να δημιουργούμε προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες. Σταθήκαμε έμπρακτα δίπλα στους πυρόπληκτους οικισμούς από την πρώτη στιγμή με τη δωρεά αδρανών υλικών για την αντιπλημμυρική τους προστασία και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε με τη δωρεά δέντρων και φυτών για την αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Ελπίζουμε να συνεχίσουν οι φορείς και η ιδιωτική πρωτοβουλία να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια για την ανάπλαση των περιοχών αυτών».

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο