Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

undefined

 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου. Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, παρουσία τοπικών αρχών και φορέων.

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, το εργοστάσιο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι παρέδωσε τον πιστοποιημένο εξοπλισμό και παράλληλα ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου για τη χρήση και συντήρησή του. Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής είναι πλέον προσβάσιμος σε 24ωρη βάση για χρήση από άτομα με ειδική κατάρτιση, σε σημείο που θα ορίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου.

Ο κ. Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, ανέφερε σχετικά «Για όλους εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ η Υγεία & Ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη αξία που υπηρετούμε με συνέπεια μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη διαθεσιμότητας Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε δημόσιους χώρους, προχωρήσαμε σε μια δωρεά που σώζει ζωές, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με την ευκαιρία αυτή, προτρέπουμε κάθε ενεργό πολίτη να εφοδιαστεί με τις απαραίτητες γνώσεις Α’ Βοηθειών». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο