Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: O Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2020

 

undefined 

Στην ηγετική ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2020 κατατάσσεται ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στον Επιχειρηματικό Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης «Sustainability Performance Directory». Αποτελεί μία από τις 25 κορυφαίες επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα αειφορίας και διαμορφώνουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα. Οι εταιρίες αυτές που αναδείχθηκαν από το Quality Net Foundation, εξειδικευμένο οργανισμό για τη βιώσιμη ανάπτυξη, λειτουργούν ως παραδείγματα καλής επιχειρηματικής πρακτικής, καθώς και ως πρεσβευτές ενός νέου βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης της χώρας στο εξωτερικό.

«Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η προσήλωσή μας στην αειφόρο ανάπτυξη αντανακλάται στις αρχές μας και καθοδηγεί καθημερινά κάθε πτυχή της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Όλοι μαζί κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ένα ισχυρό αποτύπωμα αειφορίας, εξοικονομώντας συστηματικά φυσικούς πόρους, επενδύοντας με συνέπεια σε πράσινες πρακτικές στην παραγωγική μας διαδικασία και οδηγώντας τις εξελίξεις για την μετάβαση σε πιο αειφόρες κατασκευές με νέες πράσινες λύσεις. Η ανακήρυξή μας ως μία από τις 25 «The Most Sustainable Companies in Greece» έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι ακολουθούμε τη σωστή διαδρομή εδώ και πάνω από 100 χρόνια προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σημειώνεται ότι η ένταξη των επιχειρήσεων στην κατάταξη με τις «The Most Sustainable Companies in Greece» είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης δύο επιτροπών με έγκριτους εμπειρογνώμονες στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης, βάσει των επιδόσεων στο «Sustainability Performance Directory». 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος, βιομηχανικών ορυκτών και προηγμένων αειφόρων λύσεων, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣκαι στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ 

Σχετικά με τη LafargeHolcim 

Ως ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις δομικών υλικών, η LafargeHolcim επινοεί εκ νέου τον τρόπο που χτίζουμε, ώστε να γίνει ο κόσμος πιο πράσινος και πιο έξυπνος για όλους. Στην πορεία της να καταστεί μια εταιρία με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, η LafargeHolcim προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το «πράσινο» σκυρόδεμα ECOPact, κάνοντας πραγματικότητα κατασκευές με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Υιοθετώντας το κυκλικό επιχειρηματικό μοντέλο, η εταιρία ηγείται παγκοσμίως στην ανακύκλωση αποβλήτων για την ενεργειακή αξιοποίηση και την ανακύκλωση πρώτων υλών μέσω πράσινων προϊόντων όπως το τσιμέντο Susteno. Η καινοτομία και η ψηφιοποίηση βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρίας, με περισσότερα από τα μισά έργα Έρευνας & Ανάπτυξης να εστιάζουν στην ανάπτυξη πιο πράσινων λύσεων. Οι 70.000 εργαζόμενοι της LafargeHolcim σε περισσότερες από 70 χώρες δεσμεύονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω των τεσσάρων δραστηριοτήτων της: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Προϊόντα & Λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafargeholcim.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, LinkedIn και YouTube.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο