Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα της ορθολογικής διαχείρισης των ΑΕΚΚ

 

Επιχειρώντας με ακεραιότητα και πάντα έχοντας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της την ευαισθητοποίηση και επιμόρφωση όλων των εμπλεκόμενων μερών αναφορικά με την υπεύθυνη και αποτελεσματική διαχείριση των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO διοργάνωσε με επιτυχία Εσπερίδα στη Χαλκίδα με θέμα «Υπεύθυνη διαχείριση ΑΕΚΚ με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον».

Στην Εσπερίδα, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κος Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Μεταφορών κος Ευάγγελος Κούκουζας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ευβοίας κος Κωνσταντίνος Λάππας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Ευβοίας Ταξίαρχος κος Αθανάσιος Γερογιάκομος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, κατασκευαστικών και τεχνικών εταιριών, μονάδων ανακύκλωσης ΑΕΚΚ καθώς και της ακαδημαϊκής κοινότητας και μηχανικοί.

Κατά τη διάρκεια της Εσπερίδας, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις προβλεπόμενες διαδικασίες αλλά και καλές πρακτικές εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ, την τρέχουσα κατάσταση σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία και την κοινωνία. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δραστηριότητα της ΠΕΔΜΕΔΕ ECO, το νέο, καινοτόμο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ, που συνδυάζει το μέγεθος και το κύρος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ηγέτη στον κλάδο των δομικών υλικών και την τεχνογνωσία και αξιοπιστία της ΠΕΔΜΕΔΕ, της πολυπληθέστερης και μοναδικής Εργοληπτικής Οργάνωσης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διεθνή χώρο.

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO προχωρά με συνέπεια και συνέχεια στη διοργάνωση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλες τις Περιφέρειες ανά την Ελλάδα, με στόχο τόσο την επίτευξη του εθνικού στόχου διαχείρισης των ΑΕΚΚ όσο και την ανάδειξη των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών οφελών που προκύπτουν.

Σχετικά με την ΠΕΔΜΕΔΕ ECO

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO, συνδυάζοντας το μέγεθος και το κύρος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με την εμπειρία και την εγγύηση της ΠΕΔΜΕΔΕ, αποτελεί το νέο καινοτόμο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), που δίνει νέα ώθηση στην ορθολογική διαχείριση και επαναχρησιμοποίηση των μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων. Συντονίζει, επιθεωρεί και διασφαλίζει τη νομιμότητα και αποτελεσματικότητα των εργασιών εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, συνεισφέροντας έτσι στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας, καθώς και στη βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Η γεωγραφική της εμβέλεια εκτείνεται σε 27 Περιφερειακές Ενότητες, ενώ στρατηγική της προτεραιότητα αποτελεί η διαρκής ενδυνάμωση και επέκταση του δικτύου της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.pedmedeeco.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο