Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Η ΛΑΒΑ του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ εξοπλίζει με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους μαθητές του Γυμνασίου στη Νίσυρο

 undefined undefined

 

Στη δωρεά 24 νέων και τεχνολογικά προηγμένων φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών προς τους μαθητές του Γυμνασίου στη Νίσυρο προχώρησε η ΛΑΒΑ, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. 

Η δωρεά αυτή, η οποία έρχεται σε συνέχεια της μακρόχρονης συνεισφοράς της ΛΑΒΑ στην τοπική κοινωνία της Νισύρου, αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνολικά για τη στήριξη των νέων και την παροχή ισότιμων ευκαιριών εκπαίδευσης για κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεται. 

Ο κ. Χριστοφής Κορωναίος, Δήμαρχος Νισύρου, δήλωσε σχετικά «Ο Δήμος Νισύρου έχει ως βασικό στόχο τη βοήθεια των σχολείων της Νισύρου με οποιοδήποτε τρόπο για να μπορούν οι νέοι μας να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια για τη ζωή τους. Η δωρεά της ΛΑΒΑ με φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους μαθητές Γυμνασίου Νισύρου είναι ένα δείγμα της προσφοράς της εταιρίας στη Νίσυρο και στα παιδιά της Νισύρου. Ευχαριστούμε τη ΛΑΒΑ για τη δωρεά της αυτή και είμαι σίγουρος ότι η αγαστή συνεργασία με το Δήμο θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια».

 undefined

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, Γενικός Διευθυντής της ΛΑΒΑ και Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Στη ΛΑΒΑ αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία την ευαισθητοποίησή μας σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Γυμνάσιο Νισύρου αποτελεί ακόμη ένα δείγμα της υψηλής σημασίας που δίνουμε στην εκπαίδευση της νέας γενιάς και την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους. Ειδικά την εποχή που ζούμε, η οποία χαρακτηρίζεται από το ραγδαίο ψηφιακό μετασχηματισμό, κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Με τη δωρεά αυτή, συμβάλλουμε κι εμείς στην απόκτηση των απαραίτητων εφοδίων που χρειάζονται οι νέοι και οι νέες της χώρας μας ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Η πρωτοβουλία αυτή της ΛΑΒΑ εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, με τομείς προτεραιότητας την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, τη στήριξη της νέας γενιάς, τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, την προστασία της φύσης και τη δημιουργία αξίας για όλους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους άθλους που στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στην ιστοσελίδα enasathlosakoma.gr.  

ΛΑΒΑ Μεταλλευτική και Λατομική ΑΕ

Η ΛΑΒΑ Μεταλλευτική και Λατομική ΑΕ ανήκει στον Όμιλο Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Holcim. Με βασική δραστηριότητα την εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία ελαφρόπετρας, η εταιρία έχει παρουσία από το 1952 στον κλάδο των βιομηχανικών ορυκτών. Διαθέτει λατομικές εγκαταστάσεις ελαφρόπετρας στο Γυαλί Νισύρου, γύψου στο Αλτσί Κρήτης, ποζολάνης και πυριτικού ορυκτού στη Μήλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lava.gr.

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr 

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο