Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Έκθεση Αειφορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για το έτος 2021

          undefined undefined

 

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας τη νέα Έκθεση Αειφορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για το 2021, μια χρονιά ορόσημο κατά την οποία ο Όμιλος γιόρτασε 110 χρόνια ιστορίας και επιτυχημένης λειτουργίας. Συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο δομικών υλικών αναπτύσσοντας λύσεις με βελτιωμένη απόδοση αειφορίας που επιταχύνουν τη μετάβαση σε κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Στο πλαίσιο της ανανεωμένης στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας, την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα, το 2021 μειώσαμε τις εκπομπές CO2 κατά 117.000 τόνους, υποκαθιστώντας το 38,2% της ενέργειάς μας με εναλλακτικά καύσιμα και βιομάζα.

Παράλληλα, με κορυφαία προτεραιότητα την επένδυση στην ανάπτυξη του πολυτιμότερου κεφαλαίου του Ομίλου, των ανθρώπων μας, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστικής σημασίας στην επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11.154 ώρες εκπαίδευσης σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας, Ψηφιακών / Τεχνικών και Ηγετικών Δεξιοτήτων. Με αυτόν τον τρόπο, προάγουμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη.

Αναλυτικότερες πληροφορίες αναφορικά με τα αποτελέσματά μας σε επίπεδο ESG δεικτών και βιώσιμης ανάπτυξης παρουσιάζονται στις σελίδες της Έκθεσης που θα βρείτε εδώ, η οποία αποτελεί τη 14η Έκθεση Αειφορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Η συστηματική δημοσιοποίηση των επιδόσεών μας σηματοδοτεί τη διαχρονική δέσμευσή μας τόσο για διαφάνεια όσο και για την προαγωγή της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένοι στη διεύρυνση του διαλόγου με τους κοινωνικούς μας εταίρους, καλωσορίζουμε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την Έκθεση και την επίδοσή μας στα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, με γνώμονα την ανάπτυξη δράσεων που δημιουργούν αμοιβαίο όφελος για τον Όμιλο και την κοινωνία και υπηρετούν την προοπτική για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Χανής

Διευθύνων Σύμβουλος

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο