Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ηρακλής: Διπλή διάκριση για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ στα Health & Safety Awards 2019

undefined

 

Για τις καινοτόμες πρακτικές και τις υψηλές επιδόσεις του σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge Holcim, μέσα από τη διπλή του βράβευση στο θεσμό των Health & Safety Awards 2019. Η εταιρία απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων» και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων», επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της δέσμευση για τη διασφάλιση ενός υγιούς, ασφαλούς και ποιοτικού χώρου εργασίας για όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες της. 

undefined

Ειδικότερα, η χρυσή διάκριση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αφορά στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ιδεών και Καλών Πρακτικών «ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ» που στόχο έχει την περαιτέρω ανάπτυξη της κουλτούρας συμμετοχικότητας του Ομίλου, καθώς και την ενίσχυση του αισθήματος προσωπικής ευθύνης κάθε εργαζόμενου απέναντι τόσο στην ομάδα εργασίας όσο και στο σύνολο των συναδέλφων. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική «τράπεζα» ιδεών μέσω της οποίας οι ιδέες και προτάσεις των εργαζόμενων για τη βελτίωση της εργασιακής τους καθημερινότητας γίνονται πράξη και επιβραβεύονται με οργανωμένο και διαφανή τρόπο. 

Στην κατηγορία «Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων», ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ απέσπασε βραβείο για το πρόγραμμα «Ενεργειακή Απομόνωση Κινητού Εξοπλισμού». Με διαχρονικό μέλημα να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των Εκτιμήσεων Επικινδυνότητας και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της κουλτούρας πρόληψης, η εταιρία προχώρησε στο σχεδιασμό δομημένης μεθοδολογίας αναγνώρισης κινδύνων ανά τύπο Κινητού Εξοπλισμού, ανά εργασία και συχνότητα. Με αυτό τον τρόπο ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ βελτίωσε σημαντικά την αρχή της Ενεργειακής Απομόνωσης, προδιαγράφοντας και υλοποιώντας τις απαραίτητες τεχνικές βελτιώσεις που απαιτούνταν. 

«Κάθε αναγνώριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια. Τα βραβεία αυτά αποτελούν την αναγνώριση της συλλογικής μας προσπάθειας για τη διατήρηση της υψηλής μας επίδοσης στην Υγεία & Ασφάλεια. Ταυτόχρονα, αποτελούν μια διαρκή υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας», ανέφερε ο κ. Τάσος Παπανικολάου, Διευθυντής Υγείας & Ασφάλειας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο