Τα νέα των μελών μας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗ: Η ΛΑΒΑ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Νισύρου

undefined

 

Σε δωρεά νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου στο Δήμο Νισύρου προχώρησε η ΛΑΒΑ, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κάνοντας πράξη για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της να συνεισφέρει ουσιαστικά στις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Το καινούριο όχημα βρίσκεται ήδη στη διάθεση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, η ΛΑΒΑ χρηματοδότησε την προμήθεια και παρέδωσε στο Δήμου Νισύρου απορριμματοφόρο με σύγχρονο εξοπλισμό και χωρητικότητα 7 κυβικών μέτρων. Πρόκειται για όχημα σε κατάλληλες διαστάσεις ώστε να διέρχεται από όλα τα στενά των οικισμών. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρία ενισχύει σημαντικά την προσπάθεια αποκομιδής των απορριμμάτων συμβάλλοντας περαιτέρω στην καθαριότητα του Δήμου Νισύρου.

«Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική δωρεά που απαντά σε ένα μείζονος σημασίας θέμα για εμάς, καθώς η προμήθεια του απορριμματοφόρου δεν ήταν δυνατή λόγω των περιορισμένων ανταποδοτικών τελών. Χάρη στην πολύχρονη υποστήριξη καθώς και την άριστη συνεργασία με την εταιρία, που επισφραγίστηκε με την ανανέωση της Συμφωνίας Συνεργασίας τον Ιανουάριο του 2018, σημαντικά έργα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας γίνονται πραγματικότητα. Αποτελεί παραδειγματική συνέργεια του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που αποφέρει καρπούς, ενώ ταυτόχρονα ξεπερνά άμεσα και έγκαιρα την έλλειψη πόρων» δήλωσε ο κ. Χριστοφής Κορωναίος, Δήμαρχος Νισύρου.

undefined

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Περισσότερα από 65 χρόνια είμαστε εδώ, ακούμε τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας και απαντούμε με δράσεις που δημιουργούν αξία και βελτιστοποιούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Η δωρεά του νέου απορριμματοφόρου έρχεται να προστεθεί σε ένα ευρύ σύνολο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε με στόχο την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης καθώς και την ενεργή στήριξη της τοπικής κοινωνίας και όσων έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα με συνέπεια και κυρίως με συνέχεια θέτοντας ισχυρά θεμέλια στον τόπο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΑΒΑ υλοποιεί μακροχρόνιο πρόγραμμα στήριξης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας στη Νίσυρο. Συμμετέχει συστηματικά σε πρωτοβουλίες βελτίωσης των τοπικών υποδομών και εξωραϊσμού των οικισμών είτε χρηματοδοτώντας τα έργα είτε συμβάλλοντας σε αυτά με τα προϊόντα του Ομίλου. Παράλληλα, η εταιρία αναλαμβάνει το κόστος σύνταξης επιστημονικών μελετών για την υλοποίηση έργων, όπως η εγκατάσταση και λειτουργία βιολογικού καθαρισμού στο νησί. Ταυτόχρονα, ενισχύει το έργο του Κέντρου Αλληλεγγύης που έχει ως στόχο την παροχή γευμάτων και φροντίδας σε κατοίκους που έχουν ανάγκη. Τέλος, στηρίζει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς και συμμετέχει χορηγικά σε ανακατασκευές παιδικών χαρών. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο