Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Μεγάλος νικητής των Healthcare Business Awards με 7 βραβεία

undefined

Τις περισσότερες διακρίσεις απέσπασε, για ακόμα μία χρονιά, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στα Healthcare Business Awards, εξασφαλίζοντας 7 βραβεία (4 Gold & 3 Silver) που αναδεικνύουν το κύρος και την επιχειρηματική του αριστεία. Τα βραβεία παρέλαβαν σε ειδική τελετή στελέχη του Ομίλου. 

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Επενδυτική Δραστηριότητα» (Gold), «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού» (Gold), «Κοινωνική Ευαισθησία» (Gold), «Συμβολή στην Απασχόληση» (Silver), «Δράση για Πρόληψη/Έγκαιρη Διάγνωση» (Silver) και «Περιβαλλοντική Ευαισθησία» (Silver). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, βραβεύθηκε με το Gold Βραβείο Επιχειρηματικότητας και Προσφοράς 2018. 

undefined

Τα 7 βραβεία που απέσπασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στα Healthcare Business Awards

Οι διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν τη σταθερή και δυναμική επενδυτική δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να αναδείξουν τη συντεταγμένη προσπάθεια του Ομίλου, ώστε η Ελλάδα να γίνει προορισμός Ιατρικού Τουρισμού, παρέχοντας υπηρεσίες με βάση τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα αναγνωρίζουν τη συνεχή προσφορά των ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, προς όφελος των ασθενών και ευπαθών κοινωνικά ομάδων, μέσω του πολυδιάστατου Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Παράλληλα αποτελούν αναγνώριση της στήριξης που παρέχει ο Όμιλος στην Εθνική οικονομία, μέσω της σημαντικής προσφοράς θέσεων εργασίας και προβάλλουν την προσήλωση του Ομίλου στην υιοθεσία του πιο αυστηρού περιβαλλοντικού προτύπου, που έχει ως κύριο στόχο την εξασφάλιση υψηλής περιβαλλοντικής επίδοσης, τον εντοπισμό, την αντιμετώπιση και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που προκαλούνται από τη δραστηριότητά του. 

Τα βραβεία Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για τρίτη φορά από τον εκδοτικό Οίκο Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Υγείας. 

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Χρήστος Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι  περισσότερες από κάθε άλλο brand στο χώρο της υγείας, αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας και ενισχύουν τη δέσμευσή μας απέναντι στους ασθενείς μας, τους εργαζόμενούς μας και τους συνεργάτες μας. Με γνώμονα την καινοτομία και την αριστεία, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα εξακολουθήσει  να απαντά στην κρίση με νέες επενδύσεις σε υπερσύγχρονες υποδομές, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών του, με στόχο η χώρα σύντομα να αποτελέσει διεθνή προορισμό Ιατρικού Τουρισμού». 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο