Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Η άρτια παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο 7ο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού στην Κροατία (7th HTI Conference) χάρισε στη χώρα μας το βραβείο «Ελλάδα: Αναδυόμενος προορισμός Ιατρικού τουρισμού»

undefined

Την κάρτα προνομίων «Υγεία στην Πατρίδα» παρουσίασε στους Έλληνες του Μόντρεαλ ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, επεκτείνοντας έτσι το επιτυχημένο πρόγραμμα σε έναν ακόμη θύλακα της ελληνικής ομογένειας. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο της διημερίδας που συνδιοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο τομέας Ιατρικού Τουρισμού του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ. 

«Η ομογένεια αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ελληνισμού και προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα. Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης αυτής της προσφοράς, ο Όμιλός μας παρέχει την κάρτα προνομίων «Υγεία στην Πατρίδα»  στους Έλληνες του Μόντρεαλ, μίας πόλης με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Θέλουμε όλοι να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν άμεση και προνομιακή πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, όταν επισκέπτονται την πατρίδα τους»δήλωσε ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Συγκεκριμένα, όλα τα μέλη της ομογένειας θα έχουν μία σειρά από δωρεάν και εκπτωτικές παροχές στα νοσοκομεία του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας έτσι, την άμεση πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα, καλώντας τον πενταψήφιο αριθμό 11155, οι δικαιούχοι θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν ιατρούς των βασικών ειδικοτήτων, να κλείνουν ραντεβού για δωρεάν βασικό ιατρικό checkup, να επιλέγουν ανάμεσα σε 65 διαφορετικά checkup αυτό της αρεσκείας τους, καθώς και να νοσηλεύονται με ειδικά διαμορφωμένο εκπτωτικό τιμολόγιο. 

Στο πλαίσιο της διημερίδας, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Adjunct Professor of Surgery στο Ohio State University, Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μίλησε για τις πρωτοποριακές επεμβάσεις που εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία αναφερόμενος σε συγκεκριμένα περιστατικά. 

Με τη σειρά του ο Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΙΣΑ, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε: «Στόχος είναι να αναδείξουμε την Ελλάδα σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό δώδεκα μήνες το χρόνο και να καταστήσουμε τον Τουρισμό Υγείας μοχλό ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας», ενώ ο Αλέξανδρος Πρίνος, Πρόεδρος Medi ΠΡΙΝΟΥ τοποθετήθηκε επίσης υπέρ της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται, ώστε η χώρα να ενεργοποιηθεί σε κεντρικό επίπεδο και να διεκδικήσει ένα σημαντικό μερίδιο στη διεθνή αγορά Ιατρικού Τουρισμού. 

Στην ίδια κατεύθυνση ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, Γυναικολόγος και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής δήλωσε: « Ήδη η χώρα μας θεωρείται ως πόλος έλξης των υπογόνιμων ζευγαριών που προέρχονται από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ότι η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή μπορεί πραγματικά να προσελκύσει ζευγάρια από το εξωτερικό και κατά επέκταση να συντελέσει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο