Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Bραβείο «Ελλάδα: Αναδυόμενος προορισμός Ιατρικού τουρισμού»

undefined

Συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών έδωσε δυναμικό παρών στο 7Ο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού (7th HTI Conference) που πραγματοποιήθηκε στο Rovinjτης  Κροατίας. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτέλεσε τη μοναδική ελληνική συμμετοχή, όπου στελέχη του ανέδειξαν τις ιδιαίτερες δυνατότητες της Ελλάδας και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας που μπορούν να προσφέρουν οι υπερσύγχρονες κλινικές του Ομίλου στους διεθνείς ασθενείς. Η άρτια παρουσία και παρουσίαση των υποδομών καθώς και  η οργάνωση και  εμπειρία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στον τομέα του ιατρικού τουρισμού χάρισαν στη χώρα μας το βραβείο «Ελλάδα: Αναδυόμενος προορισμός Ιατρικού τουρισμού». 

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στο χώρο του Ιατρικού Τουρισμού, το οποίο συγκεντρώνει φορείς από το χώρο της υγείας και του τουρισμού από όλον τον κόσμο. Συνδιοργανωτής του Συνεδρίου ήταν το Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Κροατίας και των Υπουργείων Τουρισμού και Υγείας της χώρας. 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε στο συνέδριο, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος συνέβαλε στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, στοχεύοντας στην ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας στην αγορά του Ιατρικού Τουρισμού, ενώ προέτρεψε τους διοργανωτές ένα από τα άμεσα επόμενα συνέδρια να πραγματοποιηθεί στη χώρας μας. 

undefinedundefined

Αναφερόμενος τόσο στη συμμετοχή του Ομίλου στο συνέδριο όσο και στη βράβευση της χώρας μας, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Η διάκριση που πετύχαμε για την Ελλάδα αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών όλων μας να καταστήσουμε τη χώρα μας ανάμεσα στους προορισμούς παροχής κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, που στάθηκε για άλλη μια φορά άξιος πρεσβευτής της ελληνικής ιατρικής στο εξωτερικό,  θα συνεχίσει να επενδύει με συνέπεια και με συντεταγμένες ενέργειες στην οικοδόμηση ενός ισχυρού brandname για τη χώρα μας στον Ιατρικό Τουρισμό».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο