Τα νέα των μελών μας

Όμιλος Grecotel Hotels & Resorts: Στα Fine Hotels & Resorts της American Express το ξενοδοχείο Caramel της Grecotel

undefined

 

Μέλος των Fine Hotels & Resorts της American Express, έγινε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Caramel του Ομίλου Grecotel επιβραβεύοντας την ποιότητα των υπηρεσιών του. Σημειώνεται ότι το Caramel Grecotel Boutique Resort στο Ρέθυμνο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου που συμμετέχει στο θεσμό.

Fine Hotels & Resorts της American Express, που απευθύνονται στους κατόχους-μέλη των Black & Platinum καρτών της ΑΜΕΧ διεθνώς, θέτουν πάντα υψηλότατα και πολύ αυστηρά κριτήρια προκειμένου να εντάξουν στην ιδιαίτερα «κλειστή» λίστα τους ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Το υψηλών απαιτήσεων κοινό των Fine Hotels & Resorts απολαμβάνει αποκλειστικά ιδιαίτερα προνόμια και προσφορές στα επιλεγμένα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

undefinedundefined

Πραγματοποιώντας ένα ακόμα άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, η Grecotel αποδεικνύει στην πράξη ότι διευρύνει την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, επιβεβαιώνοντας το άριστο επίπεδο υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, την αίγλη και την εγκάρδια φιλοξενία των ανθρώπων της.

Tο Caramel, “το πιο exclusive  ξενοδοχείο της Ελλάδας”, όπως έχει χαρακτηριστεί, άνοιξε τις πόρτες του το 2014 αποκτώντας σύντομα διεθνή φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών του. Στην καρδιά της Κρητικής Ριβιέρας πάνω σε μια μαγευτική αμμουδιά διαθέτει 70 πολυτελείς σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιαίτερη διακόσμηση, μια ονειρική πισίνα που εντυπωσιάζει με τον καθηλωτικό φωτισμό της και ατμοσφαιρικό spa, προσφέροντας παράλληλα υψηλή γαστρονομία.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο